detector.media
26.08.2020 17:00
До 20 вересня – реєстрація на курс про юридичні аспекти бізнесу в сфері ЗМІ
Навчання стартує 1 жовтня й триватиме місяць.

Інститут права, технологій та інновацій (ILTI) в онлайн-форматі проведе місячний курс про юридичні аспекти бізнесу в сфері ЗМІ та нових медіа. Реєстрація на програму триватиме до 20 вересня.

Для участі запрошують медійників, журналістів, блогерів, медіаменеджерів, власників і головних редакторів ЗМІ, інших представників ринку. У фокусі будуть юридичні знання та навички, необхідні для учасників медіаіндустрії.

«Місія проєкту – поширити кращі ділові практики та стандарти подачі інформації у ЗМІ, підвищити рівень поваги до інтелектуальної власності та конфіденційної інформації у професійній спільноті, забезпечити повагу до прав журналістів та відкритість соціально важливої і публічної інформації. Ми, юристи, допоможемо заробляти на рекламі, не порушуючи конкуренцію, робити піар-кампанії не принижуючи честь, гідність та ділову репутацію, і знизити ризики ведення медійного бізнесу», – розповіла докторка юридичних наук, директорка ТОВ «Інститут права, технологій та інновацій», лідерка проєкту International Creative Law&Business Studios Ольга Сімсон

Головні теми курсу:

Окрім медіа-бізнесу, у International Creative Law & Business Studios створені ще три напрямки: для культури й мистецтва, моди та IT-бізнесу. Наприкінці навчання буде проведено хакатон креативних проєктів, на якому всі напрямки об’єднаються задля реалізації ідей у креативних індустріях.

Навчання безкоштовне. Курс почнеться 1 жовтня й триватиме місяць в онлайн-форматі: двічі на тиждень експерти з України, Великої Британії та США навчатимуть слухачів юридичним тонкощам медіаіндустрії в напрямку Media Law & Business, який був розроблений для працівників і власників медіа.

«Перед реєстрацією організатори проєкту проведуть опитування з актуальних юридичних питань у сфері медіабізнесу. Тим, хто пройшов анкетування, надішлють посилання на реєстрацію. Найпопулярніші та найважливіші питання отримають відповіді у практичному керівництві (хендбуці), який отримують всі учасники опитування», – йдеться в повідомленні.

Реєстрація: до 20 вересня, до 23:59, необхідно заповнити аплікаційну форму. За результатами конкурсу буде відібрано 50 учасників

Навчальний проєкт International Creative Law & Business Studios реалізується за підтримки Українського культурного фонду.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY