25 серпня –футбольний матч серед команд Ветерани ФК «Динамо» та Збірної журналістів України

25 Серпня 2020
1005
25 Серпня 2020
10:43

25 серпня –футбольний матч серед команд Ветерани ФК «Динамо» та Збірної журналістів України

1005
Основна мета благодійного матчу – допомога дітям-переселенцям зі Сходу України.
25 серпня –футбольний матч серед команд Ветерани ФК «Динамо» та Збірної журналістів України

У Києві 25 серпня 2020 року, о 16:00, відбудеться благодійний футбольний матч серед команд Ветерани ФК «Динамо» та Збірної журналістів України.  

Матч пройде в межах програми УПЛ перед матчем за «Суперкубок»: «Шахтар» – «Динамо». Він відбудеться без глядачів, а також із дотриманням медичного протоколу та санітарно-епідемічних норм. Спеціальний гість заходу: лідер гурту Mad Heads Вадим Красноокий.

«Відзначимо, що благодійні матчі на підтримку дітей-переселенців зі Сходу України відбуваються щорічно», – йдеться в повідомленні.

Команди на полі зустрічаються вже вдруге. Минулого разу, у 2016 році, журналісти поступилися Ветеранам ФК «Динамо» з рахунком 4:1.

Місце проведення: cтадіон «Динамо» ім.Валерія Лобановського (вул. Грушевського, 3, м. Київ).

Акредитація для ЗМІ за телефоном: 0931297148 або centernewsua@gmail.com

Організаторами заходу: Українська асоціація футболу, ФК «Динамо», Українська прем’єр-ліга та Інформаційне агентство «Центр новин». Титульний спонсор матчу: мережа автозаправок «KLO».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1005
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду