8 липня – обговорення законопроєкту «Про медіа» щодо регулювання онлайн-медіа та платформ спільного доступу до інформації

3 Липня 2020
1134
3 Липня 2020
14:36

8 липня – обговорення законопроєкту «Про медіа» щодо регулювання онлайн-медіа та платформ спільного доступу до інформації

1134
Реєстрація на захід до 12:00, 7 липня.
8 липня – обговорення законопроєкту «Про медіа» щодо регулювання онлайн-медіа та платформ спільного доступу до інформації

8 липня, з 11:00 до 13:00, у онлайн-форматі відбудеться відкрита дискусія «Проєкт закону "Про медіа"-2: обговорення регулювання онлайн-медіа та платформ спільного доступу до інформації та відео». 

У заході візьмуть участь автори законопроєкту – Микита Потураєв, Голова Комітету ВРУ з питань гуманітарної та інформаційної політики, члени робочої групи, які працювали над текстом, міжнародний експерт Ради Європи, представники громадянського суспільства, медіаюристи тощо. Зокрема, міжнародний експерт Ради Європи Жан-Франсуа Фурнемон (Бельгія) та медіаюристка ГО «Платформа прав людини» Людмила Опришко представлять незалежний аналіз оновленого законопроєкту, а юристи зі складу робочої групи Олександр Бурмагін, Віта Володовська і Максим Дворовий зроблять презентацію оновленої редакції проєкту в частині онлайн-медіа та платформ спільного доступу.

На заході буде забезпечено синхронний переклад з/на англійську/українську мови.

Для участі у заході необхідно зареєструватися за посиланням до 12:00, 7 липня 2020 року. Підтвердження участі буде надіслано електронним листом із запрошенням та технічними деталями 7 липня 2020 року. У разі виникнення запитань звертайтесь за адресою: info@ppl.org.ua.

Захід організовано Комітетом ВРУ з питань гуманітарної та інформаційної політики у співпраці з Проєктом «Європейський Союз та Рада Європи працюють разом для підтримки свободи медіа в Україні» та ГО «Платформа прав людини» за фінансової підтримки Counterpart Int.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1134
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду