detector.media
03.07.2020 14:36
8 липня – обговорення законопроєкту «Про медіа» щодо регулювання онлайн-медіа та платформ спільного доступу до інформації
Реєстрація на захід до 12:00, 7 липня.

8 липня, з 11:00 до 13:00, у онлайн-форматі відбудеться відкрита дискусія «Проєкт закону "Про медіа"-2: обговорення регулювання онлайн-медіа та платформ спільного доступу до інформації та відео». 

У заході візьмуть участь автори законопроєкту – Микита Потураєв, Голова Комітету ВРУ з питань гуманітарної та інформаційної політики, члени робочої групи, які працювали над текстом, міжнародний експерт Ради Європи, представники громадянського суспільства, медіаюристи тощо. Зокрема, міжнародний експерт Ради Європи Жан-Франсуа Фурнемон (Бельгія) та медіаюристка ГО «Платформа прав людини» Людмила Опришко представлять незалежний аналіз оновленого законопроєкту, а юристи зі складу робочої групи Олександр Бурмагін, Віта Володовська і Максим Дворовий зроблять презентацію оновленої редакції проєкту в частині онлайн-медіа та платформ спільного доступу.

На заході буде забезпечено синхронний переклад з/на англійську/українську мови.

Для участі у заході необхідно зареєструватися за посиланням до 12:00, 7 липня 2020 року. Підтвердження участі буде надіслано електронним листом із запрошенням та технічними деталями 7 липня 2020 року. У разі виникнення запитань звертайтесь за адресою: info@ppl.org.ua.

Захід організовано Комітетом ВРУ з питань гуманітарної та інформаційної політики у співпраці з Проєктом «Європейський Союз та Рада Європи працюють разом для підтримки свободи медіа в Україні» та ГО «Платформа прав людини» за фінансової підтримки Counterpart Int.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY