16 червня – вебінар «Монетизація медіа в умовах кризи»

16 Червня 2020
802
16 Червня 2020
13:46

16 червня – вебінар «Монетизація медіа в умовах кризи»

802
ГО «Інтерньюз-Україна» 16 червня, о 16:00, проведе вебінар «Монетизація медіа в умовах кризи. На кого можуть розраховувати редакції?».
16 червня – вебінар «Монетизація медіа в умовах кризи»

Про це ГО повідомляє в Facebook.

«Кожній без винятку редакції довелося змінити відпрацьований роками формат роботи внаслідок коронакризи. Уже зараз очевидно, що навіть після завершення карантину робота журналістів не буде такою, як раніше. Необхідно адаптовуватися до нової реальності», – йдеться в повідомленні.

Спікери:

  • Віталій Мороз, керівник програм нових медіа в ГО «Інтерньюз-Україна». Очолює програми цифрової грамотності та кібербезпеки для журналістів і громадянського суспільства (Digital Security School 380). Автор трьох онлайн-курсів для журналістів;
  • Михайлина Скорик, очільниця агенції Media Masters, медіатренерка з досвідом понад 10 років. У минулому — головна редакторка сайту podrobnosti.ua, порталу tochka.net, випускова редакторка на телеканалах «1+1», «Business», ТРК «Україна». Сертифікована тренерка DW Academie;
  • Тарас Ільків, керівник онлайн-платформ «Радіо Свобода».

Реєстрація за посиланням.

Це шостий (фінальний) вебінар в рамках курсу «Криза та робота редакцій: реалізувати можливості для журналістів».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
802
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду