The Washington Post осталась без электронной почтыrunet

6 Лютого 2004
765
6 Лютого 2004
14:43

The Washington Post осталась без электронной почтыrunet

765
The Washington Post осталась без электронной почтыrunet
Система электронной почты авторов и редакторов знаменитой газеты The Washington Post бездействовала несколько часов. Оказалось, что в компании просто забыли продлить регистрацию собственного адреса в Интернете.



Только когда произошел сбой в работе, администрация издания вспомнила, что срок действия washpost.com уже истек. Как сказано в заявлении, электронная почта не функционировала несколько часов. Тем не менее, за доменное имя было заплачено немедленно.

Сотрудники газеты хотят опубликовать сообщение для читателей, где признают ошибку и объяснят, почему все попытки отправить им электронные послания были неуспешны.

Веб-представительство газеты www.washingtonpost.com не пострадало от сбоев в работе е-почты, - свидетельствует АР http://www.ap.org.

runet
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
765
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду