5 червня – дискусія «Безпека журналістів та протидія безкарності за злочини проти журналістів»

27 Травня 2020
998
27 Травня 2020
16:46

5 червня – дискусія «Безпека журналістів та протидія безкарності за злочини проти журналістів»

998
Проєкт «Європейський Союз та Рада Європи працюють разом для підтримки свободи медіа в Україні» організував онлайн дискусію «Безпека журналістів та протидія безкарності за злочини проти журналістів», яка відбудеться 5 червня, з 10:00 до 12:00.
5 червня – дискусія «Безпека журналістів та протидія безкарності за злочини проти журналістів»

Метою дискусії є посилення діалогу та взаємодії між органами державної влади, правоохоронними органами, громадянським суспільством та міжнародними організаціями щодо захисту професійної діяльності журналістів, забезпечення сприятливих умов для журналістської діяльності відповідно до стандартів Ради Європи.

Під час дискусії планується обговорити питання безпеки журналістів в Україні та стан розслідування справ, порушених за фактами перешкоджання професійній діяльності журналістів впродовж останніх років.

У дискусії візьмуть участь представники Офісу Ради Європи в Україні, Офісу Комісара з прав людини Ради Європи, Представництва Європейського Союзу та посольств, медійники та представники громадянського суспільства. Запрошено представників Національної поліції України, Офісу Генерального прокурора України, Міністерства внутрішніх справ України, народних депутатів. 

Коли: 5 червня, з 10:00 до 12:00.

Реєстрація: до 4 червня, до 12:00, за посиланням. На електронну пошту вказану при реєстрації будуть надіслані технічні деталі щодо участі.

Захід також транслюватимуть на сторінці Медійних проєктів Ради Європи.

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
998
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду