YouTube-канал ТСН набрав 2 млн підписників

YouTube-канал ТСН набрав 2 млн підписників

6 Травня 2020
2032
6 Травня 2020
14:30

YouTube-канал ТСН набрав 2 млн підписників

2032
На YouTube-канал ТСН підписалось 2 млн користувачів. ТСН є найпопулярнішим серед усіх українських новинних YouTube-каналів, і за кількістю підписників є одним із лідерів з-поміж 45 YouTube-каналів 1+1 media.
YouTube-канал ТСН набрав 2 млн підписників
YouTube-канал ТСН набрав 2 млн підписників

Профіль служби новин було створено на відеохостингу у 2012 році. На сьогодні канал містить повні версії усіх випусків ТСН, ТСН. Тиждень, а також окремі сюжети з випусків, які регулярно оновлюються. Загалом YouTube-канал ТСН налічує наразі майже 153 тисячі відео.

Досягненням команди ТСН за березень 2020 року стало і виведення сайту ТСН.ua на друге місце серед новинних сайтів за охопленням користувачів, за даними інтернет-дослідницької компанії Gemius.

Популярною є також сторінка ТСН в Instagram, яка налічує близько 500 тис. фоловерів, а Telegram-канал ТСН читають 50 тис. підписників.

«Команда TСН.ua  щодня докладає дуже багато зусиль, аби наші глядачі, читачі, підписники отримували найсвіжіші та найякісніші новини на будь-якій зручній платформі і в будь-який час.  Такі показники –  найкраще визнання для усієї команди, адже це означає, що нам довіряють, а для нас довіра глядача –  це найвища цінність. Тож дякуємо читачам сайту та глядачам YouTube-каналу ТСН, що обирають нас», – говорить Світлана Панюшкіна, керівник проєкту TSN.ua

З нагоди здобутків каналу ТСН на YouTube команда підготувала незвичайний сюрприз – серед підписників та глядачів каналу, хто візьме участь в конкурсі, відбудеться розіграш брендованої продукції та екскурсій до студії служби новин і news room. Після карантину глядачі на власні очі зможуть дізнатись, як створюються новини та побачити, як працює телевізійна команда ТСН і редакція новинного сайту.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2032
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду