detector.media
06.05.2020 14:30
YouTube-канал ТСН набрав 2 млн підписників
YouTube-канал ТСН набрав 2 млн підписників
На YouTube-канал ТСН підписалось 2 млн користувачів. ТСН є найпопулярнішим серед усіх українських новинних YouTube-каналів, і за кількістю підписників є одним із лідерів з-поміж 45 YouTube-каналів 1+1 media.

Профіль служби новин було створено на відеохостингу у 2012 році. На сьогодні канал містить повні версії усіх випусків ТСН, ТСН. Тиждень, а також окремі сюжети з випусків, які регулярно оновлюються. Загалом YouTube-канал ТСН налічує наразі майже 153 тисячі відео.

Досягненням команди ТСН за березень 2020 року стало і виведення сайту ТСН.ua на друге місце серед новинних сайтів за охопленням користувачів, за даними інтернет-дослідницької компанії Gemius.

Популярною є також сторінка ТСН в Instagram, яка налічує близько 500 тис. фоловерів, а Telegram-канал ТСН читають 50 тис. підписників.

«Команда TСН.ua  щодня докладає дуже багато зусиль, аби наші глядачі, читачі, підписники отримували найсвіжіші та найякісніші новини на будь-якій зручній платформі і в будь-який час.  Такі показники –  найкраще визнання для усієї команди, адже це означає, що нам довіряють, а для нас довіра глядача –  це найвища цінність. Тож дякуємо читачам сайту та глядачам YouTube-каналу ТСН, що обирають нас», – говорить Світлана Панюшкіна, керівник проєкту TSN.ua

З нагоди здобутків каналу ТСН на YouTube команда підготувала незвичайний сюрприз – серед підписників та глядачів каналу, хто візьме участь в конкурсі, відбудеться розіграш брендованої продукції та екскурсій до студії служби новин і news room. Після карантину глядачі на власні очі зможуть дізнатись, як створюються новини та побачити, як працює телевізійна команда ТСН і редакція новинного сайту.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY