День матері: як порадувати найдорожчу людину

День матері: як порадувати найдорожчу людину

30 Квітня 2020
2249
30 Квітня 2020
18:32

День матері: як порадувати найдорожчу людину

2249
День матері святкують у другу неділю травня, тож у 2020 році свято припадає на 10 число. В Україні ця дата не є ні громадським, ні офіційним святом, немає такого гамору, як щодо, наприклад, 8 березня — і даремно. Адже це чудовий привід подякувати та висловити свою любов до жінки, яка дала нам життя — неоціненний подарунок. Тож обов’язково привітайте свою матусю, а ми підкажемо 5 ідей для презентів.
День матері: як порадувати найдорожчу людину
День матері: як порадувати найдорожчу людину

1. Своїми руками

Пам'ятаєте, як горіли мамині очі, коли ви в дитинстві приносили їй саморобну листівку? І справа зовсім не в шедевральності малюнка чи аплікації: найдорожче для мами — те, що ви знайшли час і доклали зусиль, аби порадувати її. Зараз, звісно, листівочка не згодиться — хоча її можна докласти до спеченого самотужки торту. Або сплетеної корзини. Зробленого на майстер-класі з ліплення глиняного горщика чи намальованого на курсах портрету. Ідеальний варіант — якщо ваша робота дозволяє створити такий подарунок. Адже мама надзвичайно пишається вами та вашими успіхами.

2. Родинна пам’ять

З переходом до цифрового простору ми стали забувати про традиційні фотоальбоми, які так охоче збирали наші матусі. Якщо ваша мама полюбляє друковані фотографії, День матері — чудова нагода відновити традицію. Можна зібрати й роздрукувати знакові фото за декілька років. А можна відчути себе мандрівником у часі та створити власне генеалогічне дерево — на замовлення, за шаблоном чи й самотужки. 

3. Предмети розкоші та косметика

Багато людей зі старшого покоління воліють зекономити на собі та не витрачають зайвого. День матері — можливість побалувати свою матусю тим, що вона собі ніколи не купить сама. Це можуть бути вишукані парфуми Lancome La Vie Est Belle, набір косметики, прикраси з дорогоцінних металів, стильна сумка або інші аксесуари. Не забудьте додати щирий комплімент.

4. Захоплення та хобі

Подарунок за інтересами — це не просто корисна річ, якою точно будуть користуватися, але й ще вияв уваги: так ви покажете мамі, що цікавитеся її життям та небайдужі до її вподобань. Якщо ж ви боїтеся підібрати не те, що треба, то придбайте подарунковий сертифікат у відповідний магазин. 

5. Турбота — найкращий дарунок

Для цього подарунку вам знадобиться кмітливість та увага. Подумайте, як ви можете полегшити життя своїй матусі. Можливо, час придбати сучасний тонометр, якщо батьки мають проблеми з тиском? Чи краще придивитися до хлібопічки, якщо мама любить домашній хліб та випікає його сама? Тепла ковдра, нова зарядка для телефону або антипригарна сковорідка — усе, що дійсно стане у пригоді та підходить під звички мами. 

Найголовнішого подарунка за гроші не купиш — це любов та увага. На жаль, під час карантину не вдасться разом відсвяткувати цей день у кафе чи парку. В такому разі, якщо у вас немає можливості побачитися, неодмінно зателефонуйте чи зв’яжіться у скайпі, щоб особисто сказати щирі слова. А подарунок почекає і нікуди не втече й після карантину. 

Матеріал опубліковано на правах реклами

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2249
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду