detector.media
30.04.2020 18:32
День матері: як порадувати найдорожчу людину
День матері: як порадувати найдорожчу людину
День матері святкують у другу неділю травня, тож у 2020 році свято припадає на 10 число. В Україні ця дата не є ні громадським, ні офіційним святом, немає такого гамору, як щодо, наприклад, 8 березня — і даремно. Адже це чудовий привід подякувати та висловити свою любов до жінки, яка дала нам життя — неоціненний подарунок. Тож обов’язково привітайте свою матусю, а ми підкажемо 5 ідей для презентів.

1. Своїми руками

Пам'ятаєте, як горіли мамині очі, коли ви в дитинстві приносили їй саморобну листівку? І справа зовсім не в шедевральності малюнка чи аплікації: найдорожче для мами — те, що ви знайшли час і доклали зусиль, аби порадувати її. Зараз, звісно, листівочка не згодиться — хоча її можна докласти до спеченого самотужки торту. Або сплетеної корзини. Зробленого на майстер-класі з ліплення глиняного горщика чи намальованого на курсах портрету. Ідеальний варіант — якщо ваша робота дозволяє створити такий подарунок. Адже мама надзвичайно пишається вами та вашими успіхами.

2. Родинна пам’ять

З переходом до цифрового простору ми стали забувати про традиційні фотоальбоми, які так охоче збирали наші матусі. Якщо ваша мама полюбляє друковані фотографії, День матері — чудова нагода відновити традицію. Можна зібрати й роздрукувати знакові фото за декілька років. А можна відчути себе мандрівником у часі та створити власне генеалогічне дерево — на замовлення, за шаблоном чи й самотужки. 

3. Предмети розкоші та косметика

Багато людей зі старшого покоління воліють зекономити на собі та не витрачають зайвого. День матері — можливість побалувати свою матусю тим, що вона собі ніколи не купить сама. Це можуть бути вишукані парфуми Lancome La Vie Est Belle, набір косметики, прикраси з дорогоцінних металів, стильна сумка або інші аксесуари. Не забудьте додати щирий комплімент.

4. Захоплення та хобі

Подарунок за інтересами — це не просто корисна річ, якою точно будуть користуватися, але й ще вияв уваги: так ви покажете мамі, що цікавитеся її життям та небайдужі до її вподобань. Якщо ж ви боїтеся підібрати не те, що треба, то придбайте подарунковий сертифікат у відповідний магазин. 

5. Турбота — найкращий дарунок

Для цього подарунку вам знадобиться кмітливість та увага. Подумайте, як ви можете полегшити життя своїй матусі. Можливо, час придбати сучасний тонометр, якщо батьки мають проблеми з тиском? Чи краще придивитися до хлібопічки, якщо мама любить домашній хліб та випікає його сама? Тепла ковдра, нова зарядка для телефону або антипригарна сковорідка — усе, що дійсно стане у пригоді та підходить під звички мами. 

Найголовнішого подарунка за гроші не купиш — це любов та увага. На жаль, під час карантину не вдасться разом відсвяткувати цей день у кафе чи парку. В такому разі, якщо у вас немає можливості побачитися, неодмінно зателефонуйте чи зв’яжіться у скайпі, щоб особисто сказати щирі слова. А подарунок почекає і нікуди не втече й після карантину. 

Матеріал опубліковано на правах реклами

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY