Megogo запустив власний інтерактивний канал, який закликатиме бути вдома

25 Березня 2020
1332
25 Березня 2020
14:08

Megogo запустив власний інтерактивний канал, який закликатиме бути вдома

1332
На медіасервісі MEGOGO розпочав мовлення інтерактивний канал [М] #stayhome HD, який зібрав найдобріші фільми про дружбу та любов. Канал мовитиме цілодобово і буде нагадувати глядачам про важливість залишатися вдома.
Megogo запустив власний інтерактивний канал, який закликатиме бути вдома

[М] #stayhome HD – один із понад 50 власних інтерактивних каналів MEGOGO. Кожен такий  [М] канал має власний тематичний плейлист та функціонал, що включає паузу, перемотування назад чи вперед, можливість обрати контент як із архіву, так і з подальшого «ефіру», функцію обрання звукової доріжки, субтитрів та якості зображення. 

«Головна ідея  каналу – закликати та нагадувати як можна більшій кількості глядачів залишитися вдома протягом карантину. Наразі ми зосереджуємо усі наші зусилля, аби час, проведений вдома, був справді цікавим та корисним. Команда програмного відділу зібрала найдобріші фільми, які дозволять по-справжньому відпочити та відволіктись», – розповідає Іван Шестаков, директор зі стратегічного розвитку MEGOGO.

Серед фільмів, що показуватиме [М] #stayhome HD, наступні: зворушила стрічка «1+1», романтична комедія «Весільний переполох», улюблена історія «Замерзла з Маямі», мотивуюче кіно «Почни спочатку» та багато інших переважно сімейних кінокомедій. 

Канал [М] #stayhome HD вже доступний користувачам передплат «ТБ і Кіно: Оптимальна» і «ТБ і Кіно: Максимальна».

Пресслужба Megogo

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Пресслужба Megogo
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1332
Теги:
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду