detector.media
25.03.2020 14:08
Megogo запустив власний інтерактивний канал, який закликатиме бути вдома
На медіасервісі MEGOGO розпочав мовлення інтерактивний канал [М] #stayhome HD, який зібрав найдобріші фільми про дружбу та любов. Канал мовитиме цілодобово і буде нагадувати глядачам про важливість залишатися вдома.

[М] #stayhome HD – один із понад 50 власних інтерактивних каналів MEGOGO. Кожен такий  [М] канал має власний тематичний плейлист та функціонал, що включає паузу, перемотування назад чи вперед, можливість обрати контент як із архіву, так і з подальшого «ефіру», функцію обрання звукової доріжки, субтитрів та якості зображення. 

«Головна ідея  каналу – закликати та нагадувати як можна більшій кількості глядачів залишитися вдома протягом карантину. Наразі ми зосереджуємо усі наші зусилля, аби час, проведений вдома, був справді цікавим та корисним. Команда програмного відділу зібрала найдобріші фільми, які дозволять по-справжньому відпочити та відволіктись», – розповідає Іван Шестаков, директор зі стратегічного розвитку MEGOGO.

Серед фільмів, що показуватиме [М] #stayhome HD, наступні: зворушила стрічка «1+1», романтична комедія «Весільний переполох», улюблена історія «Замерзла з Маямі», мотивуюче кіно «Почни спочатку» та багато інших переважно сімейних кінокомедій. 

Канал [М] #stayhome HD вже доступний користувачам передплат «ТБ і Кіно: Оптимальна» і «ТБ і Кіно: Максимальна».

Пресслужба Megogo

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY