В Воронежской области убит редактор независимой газетыkorpunkt

26 Грудня 2003
658
26 Грудня 2003
16:40

В Воронежской области убит редактор независимой газетыkorpunkt

658
В Воронежской области убит редактор независимой газетыkorpunkt
В Воронежской области убит главный редактор городского независимого издания "Лискинская газета" Петр Бабенко. Об этом сообщили РИА "Новости" в пятницу в пресс-службе ГУВД Воронежской области.

По словам родственников, Бабенко вышел из редакции "Лискинской газеты" вечером 24 декабря для того, чтобы "пообщаться с каким-то важным человеком". После этого ни дома, ни в редакции он больше не появился.

Труп Бабенко с многочисленными ножевыми ранениями был обнаружен в четверг в лесополосе недалеко от города Лисок. По факту убийства Петра Бабенко возбуждено уголовное дело. Уже задержан подозреваемый в совершении этого тяжкого преступления. О мотивах данного убийства следствие пока говорить отказывается, сообщили в пресс-службе областного ГУВД.

korpunkt
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
658
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду