«Воля» запустила сервіс Disney Channel on Demand

«Воля» запустила сервіс Disney Channel on Demand

5 Листопада 2019
1686
5 Листопада 2019
11:26

«Воля» запустила сервіс Disney Channel on Demand

1686
Компанія запускає новий VоD сервіс з 1 листопада
«Воля» запустила сервіс Disney Channel on Demand
«Воля» запустила сервіс Disney Channel on Demand

Знайомство дитини з інтернетом починається з переглядів мультиків на планшеті або телевізорі, які батьки вмикають їм в розважально-пізнавальних цілях, але не варто забувати, що мультфільми впливають на формування світогляду і психічного здоров'я дитини. Саме тому дитячі психологи рекомендують віддавати перевагу сюжетам, які здатні надихати і розширювати кругозір маленького глядача, розвивати в ньому моральні і духовні цінності, заряджати позитивними емоціями, а також, прищеплювати позитивне ставлення до себе і до оточуючих.

Для батьків, які хочуть вберегти дитину від негативного впливу неякісних мультфільмів, компанія ВОЛЯ з 1 листопада запускає новий VоD сервіс (відео за запитом) Disney Сhannel on Demand, який буде доступний в онлайн-кінотеатрі ВОЛЯ CINEMA.

Мультфільми Disney вважаються одними з найбільш якісних на ринку, їхні сюжети здатні захопити та зацікавити не тільки малечі, але і їхніх батьків.

Співпраця ВОЛЯ зі світовим кіногігантом Disney наближає улюблених героїв. Тепер в онлайн-кінотеатрі можна дивитися легальний контент від трьох популярних каналів:

• Disney Junior — блок програм для дошкільнят віком від 2 до 7 років.

• Disney XD — випускає в ефір здебільшого дитячі-підліткові анімаційні телесеріали.

• Disney Сhannel — мікс захопливих мультфільмів та серіалів.

Такі хіти від Disney, як «Клуб Міккі Мауса», «Елена з Авалору», «Спайдермен» та багато інших тепер доступні в будь-який зручний час і для маленьких глядачів, і для кожного члена сім'ї.

Спільно з ВОЛЯ Disney реалізував в Україні одну зі своїх масштабних світових ініціатив - Dream Big Princess, мета якої — надихнути юних принцес, навчити їх вірити в свою мрію і завжди йти до мети. Завдяки проекту, ВОЛЯ створила новий формат, який допоміг об'єднати історії мультфільмів і справжнє життя. Юні леді змогли поділитися історіями про свою велику мрію на сторінці ВОЛЯ в Facebook.

Варто відзначити, що ВОЛЯ є єдиним провайдером в Україні, який забезпечує такий ліцензійний контент. Загалом протягом року в онлайн-кінотеатрі ВОЛЯ CINEMA з'являться 40 мультиплікаційних серіалів у HD якості, а це більш ніж 500 серій культових серіалів від каналів Disney. Компанія подбала про якісний український дубляж, де глядач може перемикати звукову доріжку, обираючи мову оригіналу або українську. Крім цього, кожні три місяці контент буде повністю оновлюватися.

ВОЛЯ уже багато років співпрацює з Disney. Топові фільми Disney стали невід’ємною частиною телеканалу ВОЛЯ CINE+ KIDS, одного з власних каналів компанії. Всього таких каналів п'ять — у цьому році компанія відзначила п'ятиріччя їхнього запуску. ВОЛЯ наповнює програми своїх каналів високоякісним контентом завдяки прямим договорам із провідними виробниками та світовими кіностудіями: Disney, Pixar, MARVEL studios, Lucasfilm та інші.

— Запуск сервісу Disney Channel on Demand в онлайн-кінотеатрі ВОЛЯ CINEMA підтверджує стратегію розвитку компанії — розвивати співпрацю з провідними світовими виробниками контенту, щоб забезпечувати телеглядачів легальним продуктом високої якості. Також ми прагнемо надавати зручний доступ до такого контенту, пропонуючи дивитися його в будь-який час, у будь-якому місці через мобільний додаток ВОЛЯ TV, — говорить Сандра Крауіня, директор з маркетингу ВОЛЯ.

Онлайн-кінотеатр ВОЛЯ CINEMA — додаткова послуга інтерактивного телебачення від компанії ВОЛЯ, яка дає доступ до легального контенту в зручний для глядача час. У кінотеатрі завжди є широкий вибір фільмів для найрізноманітнішої аудиторії та на будь-який смак.

ВОЛЯ TV — додаток для смартфонів і планшетів, який дозволяє дивитися телеканали та фільми в онлайн-кінотеатрах обраного абонентом тарифу в будь-який час та в зручному місці.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1686
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду