Починається відбір на освітній проект для економічних журналістів від платформи House of Knowledge та премії Presszvanie

8 Жовтня 2019
644
8 Жовтня 2019
13:20

Починається відбір на освітній проект для економічних журналістів від платформи House of Knowledge та премії Presszvanie

644
Починається відбір на освітній проект для економічних журналістів від платформи House of Knowledge та премії Presszvanie

House of Knowledge (представляє програму МBA Единбурзької бізнес-школи в Києві) спільно з PRESSZVANIE запускає освітній проект «Як говорити з топ-менеджерами однією мовою. Основи бізнесу для журналістів та медіа-менеджерів». Програма проводиться pro bono для журналістів, які зацікавлені в підвищенні якості текстів на тему бізнесу.

Тьютори Единбурзької бізнес-школи будуть читати лекції з управлінських тем, які зазвичай формують академічну програму MBA для СEO та топ-керівників.

Аудиторія програми – бізнес-журналісти і медіа-менеджери, які:

  • бажають навчитися розбиратися у бізнес-процесах на рівні з власниками компаній,
  • відкриті до отримання знань з управління бізнесом і до персональних змін,
  • готові вкладати час та зусилля у свій професійний розвиток.

Формат:

  • лекції від тьюторів Единбурзької бізнес-школи,
  • практична робота з кейсами.

Що отримають учасники програми:

  • володіння термінологією на рівні з власниками та керівниками компаній,
  • розуміння проблемних точок, на які потрібно звертати увагу в розмові з топами бізнесу,
  • інструменти керування проектами та прийняття рішень, якими підприємці користуються щодня,
  • принципи управління людьми та побудови ефективних команд,
  • розуміння методів оцінювання ефективності роботи бізнесу.

Старт проекту: 16 жовтня

Місце: кампус House of Knowledge, вул. Василя Липківського, 18

Тривалість: жовтень-грудень, два заняття на місяць.

18:00-20:00 / будні

Що потрібно для вступу:

  1. Заповнити анкету за посиланням http://bit.ly/2lz4G4E
  2. Очікувати результатів відбору на основі відповідей в анкеті.

З детальною програмою та переліком тьюторів можна ознайомитися за посиланнями http://bit.ly/2lzjhx7

 «Професійний і цивілізований діалог між медіа і бізнесом – один з ключових інструментів вирощування критичного мислення. Ми хочемо, щоб журналіст говорив однією мовою з підприємцем та топ-менеджером, володів термінологією, розумів ключові зв’язки. Ми не навчимо журналістів та меда-експертів за 10 годин проектному менеджменту чи маркетингу, але можемо разом з експертами-викладачами визначити, на що журналісти мають звертати увагу у розмові з бізнесом, які питання ставити, де шукати прогалини і проблемні точки», – говорить академічний директор програм МВА Единбурзької бізнес-школи (Велика Британія) в Україні Наталія Кривда. 

«Ми співпрацюємо з діловими журналістами вже протягом 15 років і на власному досвіді знаємо, що ділова журналістика має складну специфіку. Цим освітнім проектом ми інвестуємо в економічних журналістів, які прагнуть професійного розвитку. Тому цього року ми вирішили об’єднатися з платформою House of Knowledge та надати додаткову експертизу журналістам, яких ми підтримуємо в рамках премії PRESSZVANIE», – говорить керівник проекту «PRESSZVANIE Ukraine» Юлія Чухно.

За додатковою інформацією щодо програми звертайтеся:

Олександра Ковтуненко +38 (067) 563 55 70, info@presszvanie.ua

Організатори:

Платформа House of Knowledge (k-house.in.ua) є партнером та провайдером міжнародних та авторських програм і сертифікацій, у тому числі британської програми MBA Edinburgh Business School, програми для закупівельників британського інституту СIPS та програми з управління проектами Programme and Project Management до сертифікації європейської асоціації IPMA.

PRESSZVANIE – щорічна премія для журналістів і редакторів, яка вручається з 2005 року за лідерство і професіоналізм. Проект розвиває освітню платформу і проходить під егідою громадської організації «PRESSZVANIE Ukraine», місія якої ­– створювати умови для розвитку української журналістики.

Медіапартнери: The Page, Перша Шпальта.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
644
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду