detector.media
08.10.2019 13:20
Починається відбір на освітній проект для економічних журналістів від платформи House of Knowledge та премії Presszvanie

House of Knowledge (представляє програму МBA Единбурзької бізнес-школи в Києві) спільно з PRESSZVANIE запускає освітній проект «Як говорити з топ-менеджерами однією мовою. Основи бізнесу для журналістів та медіа-менеджерів». Програма проводиться pro bono для журналістів, які зацікавлені в підвищенні якості текстів на тему бізнесу.

Тьютори Единбурзької бізнес-школи будуть читати лекції з управлінських тем, які зазвичай формують академічну програму MBA для СEO та топ-керівників.

Аудиторія програми – бізнес-журналісти і медіа-менеджери, які:

Формат:

Що отримають учасники програми:

Старт проекту: 16 жовтня

Місце: кампус House of Knowledge, вул. Василя Липківського, 18

Тривалість: жовтень-грудень, два заняття на місяць.

18:00-20:00 / будні

Що потрібно для вступу:

  1. Заповнити анкету за посиланням http://bit.ly/2lz4G4E
  2. Очікувати результатів відбору на основі відповідей в анкеті.

З детальною програмою та переліком тьюторів можна ознайомитися за посиланнями http://bit.ly/2lzjhx7

 «Професійний і цивілізований діалог між медіа і бізнесом – один з ключових інструментів вирощування критичного мислення. Ми хочемо, щоб журналіст говорив однією мовою з підприємцем та топ-менеджером, володів термінологією, розумів ключові зв’язки. Ми не навчимо журналістів та меда-експертів за 10 годин проектному менеджменту чи маркетингу, але можемо разом з експертами-викладачами визначити, на що журналісти мають звертати увагу у розмові з бізнесом, які питання ставити, де шукати прогалини і проблемні точки», – говорить академічний директор програм МВА Единбурзької бізнес-школи (Велика Британія) в Україні Наталія Кривда. 

«Ми співпрацюємо з діловими журналістами вже протягом 15 років і на власному досвіді знаємо, що ділова журналістика має складну специфіку. Цим освітнім проектом ми інвестуємо в економічних журналістів, які прагнуть професійного розвитку. Тому цього року ми вирішили об’єднатися з платформою House of Knowledge та надати додаткову експертизу журналістам, яких ми підтримуємо в рамках премії PRESSZVANIE», – говорить керівник проекту «PRESSZVANIE Ukraine» Юлія Чухно.

За додатковою інформацією щодо програми звертайтеся:

Олександра Ковтуненко +38 (067) 563 55 70, info@presszvanie.ua

Організатори:

Платформа House of Knowledge (k-house.in.ua) є партнером та провайдером міжнародних та авторських програм і сертифікацій, у тому числі британської програми MBA Edinburgh Business School, програми для закупівельників британського інституту СIPS та програми з управління проектами Programme and Project Management до сертифікації європейської асоціації IPMA.

PRESSZVANIE – щорічна премія для журналістів і редакторів, яка вручається з 2005 року за лідерство і професіоналізм. Проект розвиває освітню платформу і проходить під егідою громадської організації «PRESSZVANIE Ukraine», місія якої ­– створювати умови для розвитку української журналістики.

Медіапартнери: The Page, Перша Шпальта.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY