17 вересня – презентація Жоеля Шапрона «Просування фільму за кордоном. Досвід UNIFRANCE»

23 Серпня 2019
445
23 Серпня 2019
15:05

17 вересня – презентація Жоеля Шапрона «Просування фільму за кордоном. Досвід UNIFRANCE»

445
У Києві в рамках міжнародного медіа-форуму Kyiv Media Week 2019 17 вересня відбудеться презентація експерта UNIFRANCE з питань кінодистрибуції Жоеля Шапрона «Просування фільму за кордоном. Досвід UNIFRANCE».
17 вересня – презентація Жоеля Шапрона «Просування фільму за кордоном. Досвід UNIFRANCE»

Жоель Шапрон розкаже про створення міжнародного іміджу національного кінематографа та про роль державної підтримки в цьому процесі. Він також торкнеться теми іміджу кінематографів інших країн на території Франції, та як його можна розбудувати, пояснюючи роль місцевих кінематографістів та державної підтримки на цьому шляху.

«На прикладі організації UNIFRANCE він розповість про головні завдання державної установи, створеної для промоції національного кіно. Зокрема, про спеціальні події, що організовує UNIFRANCE, та основні принципи розподілення між ними фінансової та технічної підтримки. У своїй доповіді пан Шапрон висвітлить два основних компоненти іміджу національного кінематографа за кордоном – дистрибуцію та промоушн. До того ж він розгляне DVD та VOD як можливі способи міжнародної дистрибуції фільмів, що не дійшли до кінотеатрів та роль короткого метру в промоції національного кіно», – йдеться в повідомленні.

Секція організована за підтримки Держкіно України.

Жоель Шапрон (Joël Chapron) – провідний спеціаліст UNIFRANCE по роботі з країнами Центральної та Східної Європи та з просування французького кіно за кордоном. Понад двадцять років Жоель Шапрон співпрацює з міжнародним Канським кінофестивалем, де є кореспондентом відбіркової комісії і складає шорт-лист претендентів на участь у конкурсній програмі. Таку ж саму роботу він виконував для відомого кінофестивалю в Локарно з 2006 по 2012 роки. Жоель Шапрон є автором безлічі книг і статей про французьку кінематографію, систему підтримки кіно, промоцію, дистрибуцію та фінансування. Його роботи перекладені на багато мов.

Де: у Hyatt Regency Kyiv.

Коли: 17 вересня.

Більш детальна інформація з'явиться найближчим часом на веб-сайті KMW і сторінці Facebook.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
445
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду