8 серпня – вебінар «Office 365 для НУО: кому потрібен та які проблеми вирішує»

6 Серпня 2019
572
6 Серпня 2019
14:38

8 серпня – вебінар «Office 365 для НУО: кому потрібен та які проблеми вирішує»

572
Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій України (TechSoup Україна) запрошує менеджерів українських неурядових організацій взяти участь у вебінарі «Office 365 для НУО: кому потрібен та які проблеми вирішує», що відбудеться у четвер, 8 серпня 2019 року.
8 серпня – вебінар «Office 365 для НУО: кому потрібен та які проблеми вирішує»

Учасники вебінару зможуть дізнатися: що таке Office 365 і як його використовувати в управлінні, які проблеми вирішує перехід організації на платформу Office 365, які можливості надають сервіси Office 365: Outlook, OneDrive, Office online, Teams, OneNote, Groups, як оцінити внутрішні ресурси організації для роботи з Office 365, кому НЕ потрібен Office 365, як захистити свої дані, використовуючи Office 365.

Спікер – тренер і консультант у сфері інформаційно-комунікаційних технологій для ОГС, ІТ спеціаліст із досвідом роботи в громадському секторі, співзасновник «Лабораторії цифрової безпеки» – організації, що працює для зниження ризиків та можливих наслідків загроз у цифровому світі для неурядових організацій – Максим Луночкін.

Дата: 8 серпня 2019 року

Час проведення: 16:00-17:30 (тривалість – 1 год 30 хв)

Реєстрація за посиланням.

Зверніть увагу! Підключитися до вебінару потрібно о 15:55 (за 5 хвилин до початку).

Підтвердження реєстрації та інструкції з налаштування комп'ютерного обладнання організатори надішлють зареєстрованим учасникам на вказану електронну адресу.

Вебінар «Office 365 для НУО: кому потрібен та які проблеми вирішує» відбудеться в рамках Програми технологічної підтримки неприбуткових організацій України (TechSoup Україна) у співпраці з ініціативою Eastern Partnership Civil Society Facility, що фінансується Європейським Союзом. Контакти Програми технологічної підтримки неприбуткових організацій України techsoup@gurt.org.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
572
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду