detector.media
06.08.2019 14:38
8 серпня – вебінар «Office 365 для НУО: кому потрібен та які проблеми вирішує»
Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій України (TechSoup Україна) запрошує менеджерів українських неурядових організацій взяти участь у вебінарі «Office 365 для НУО: кому потрібен та які проблеми вирішує», що відбудеться у четвер, 8 серпня 2019 року.

Учасники вебінару зможуть дізнатися: що таке Office 365 і як його використовувати в управлінні, які проблеми вирішує перехід організації на платформу Office 365, які можливості надають сервіси Office 365: Outlook, OneDrive, Office online, Teams, OneNote, Groups, як оцінити внутрішні ресурси організації для роботи з Office 365, кому НЕ потрібен Office 365, як захистити свої дані, використовуючи Office 365.

Спікер – тренер і консультант у сфері інформаційно-комунікаційних технологій для ОГС, ІТ спеціаліст із досвідом роботи в громадському секторі, співзасновник «Лабораторії цифрової безпеки» – організації, що працює для зниження ризиків та можливих наслідків загроз у цифровому світі для неурядових організацій – Максим Луночкін.

Дата: 8 серпня 2019 року

Час проведення: 16:00-17:30 (тривалість – 1 год 30 хв)

Реєстрація за посиланням.

Зверніть увагу! Підключитися до вебінару потрібно о 15:55 (за 5 хвилин до початку).

Підтвердження реєстрації та інструкції з налаштування комп'ютерного обладнання організатори надішлють зареєстрованим учасникам на вказану електронну адресу.

Вебінар «Office 365 для НУО: кому потрібен та які проблеми вирішує» відбудеться в рамках Програми технологічної підтримки неприбуткових організацій України (TechSoup Україна) у співпраці з ініціативою Eastern Partnership Civil Society Facility, що фінансується Європейським Союзом. Контакти Програми технологічної підтримки неприбуткових організацій України techsoup@gurt.org.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY