«Воля» святкує п’ятиріччя запуску власних телеканалів «Воля Cine+»

2 Серпня 2019
1487
2 Серпня 2019
13:03

«Воля» святкує п’ятиріччя запуску власних телеканалів «Воля Cine+»

1487
«Воля» святкує п’ятиріччя запуску власних телеканалів «Воля Cine+»

1 серпня 2014 року ВОЛЯ, перша на телекомринку, представила глядачеві лінійку з п'яти власних ексклюзивних кіноканалів. Два з них - Воля CINE+ HD, Воля CINE+ HIT – телеканали у форматі високої чіткості (high deinition) і три - Воля CINE+, Воля CINE+ LEGEND і Воля CINE+ MIX – у звичайному цифровому (standard definition).

- Запуск такого довгострокового стратегічного проекту в розпал нестабільної ситуації в країні та радикального падіння гривні був дуже сміливим кроком. Але ми зважилися на ризик, щоб дати нашому абонентові ще більше якісного, ліцензійного контенту. У нас була впевненість, що ми дуже добре знаємо нашого споживача і зможемо запропонувати саме такі канали, які йому потрібні. Адже ми завжди орієнтуємося на уподобання та смаки наших абонентів, - зауважив СЕО компанії ВОЛЯ Антон Дзюбенко.

Цей проект є новаторським в українському телевізійному просторі. Канали Воля CINE+ стали першими українськими фільмовими каналами зі світовим кіноконтентом у HD форматі. Це перші українські PAY TV телеканали (тобто фільми не перериваються на рекламу). Зокрема, для України – це унікальний продукт,  адже він не пропонується для дистрибуції на ринку. Тому ексклюзивність і сила контенту для абонентів ВОЛЯ, як прояв додаткової турботи по відношенню до них – це додаткова перевага компанії на ринку.

ВОЛЯ наповнює програми своїх каналів високоякісним контентом завдяки прямим угодам з провідними виробниками і світовими кіностудіями Disney, Universal, Pixar, Lucasfilm, Marvel, DreamWorks та іншими.

Для зручності абонентів канали мають опцію з вибору мовної доріжки при перегляді.  До речі, в українське озвучення кінотворів за 5 років було інвестовано більше 5 млн грн.

Наразі власні канали Воля CINE+ дивляться близько півмільйона сімей та усі вони, за оцінками незалежних експертів, мають високі рейтинги.  Так, згідно з даними незалежного рейтингового агентства BigData, канали Воля CINE+ впевнено посідають топ-позиції за телепереглядом. Наприклад, Воля CINE+ HIT та Воля CINE+ входять у топ 5 фільмових каналів, а Воля CINE+ MIX и Воля CINE+ LEGEND - у першій десятці.

ВОЛЯ нестримно розвивається, тому вже за два роки після запуску первістків, світ побачив  ще й перший дитячий канал CINE+ KIDS у HD якості.

Більше того, компанія розпочала виробництво власного контенту і у 2018 році випустила комедійний міні-серіал «Волею випадку». Серіал заснований на реальних кумедних історіях, у які потрапляли як абоненти, так і співробітники компанії.

П’ятирічний ювілей власних каналів ВОЛЯ буде святкувати разом з абонентами. 
І це логічно, адже всі інноваційні продукти, у тому числі і власні канали - саме для них.  Компанія запрошує відвідати кінотеатри просто неба у 5-ти містах України: Львові, Дніпрі, Сумах, Херсоні та Харкові. Перший такий захід відбудеться у Львові 2 серпня.

А для тих, хто бажає відпочити перед екраном свого телевізора чи гаджету, компанія відкрила промо перегляд усіх фільмових телеканалів Воля СINE+, де до свята  покажуть привабливі новинки та найвідоміші хіти. 

ВОЛЯзагальнонаціональний український телекомунікаційний провайдер, який надає сучасні телекомунікаційні послуги: аналогове, цифрове, HD і інтерактивне телебачення ВОЛЯ Smart HD, високошвидкісний Інтернет, а також хмарні рішення і послуги найбільшого в Україні дата-центру. Серед акціонерів компанії PROVIDENCE EQUITY PARTNERS, European Bank of Reconstruction and Development (ЄБРР), GOLDMAN SACHS, UBS AG., SIGMA BLEYSER. Четвертий рік поспіль ВОЛЯ визнана кращим провайдером цифрових розваг року за версією Міжнародного конкурсу «Вибір року».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-служба компанії «Воля»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1487
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду