До 2 серпня — реєстрація на Media Manager Academy

26 Липня 2019
460
26 Липня 2019
14:22

До 2 серпня — реєстрація на Media Manager Academy

460
Media Development Foundation разом з Solidarity Fund PL запускають програму для головних редакторів і CEO комерційних медіа, які хочуть розвивати свій медіабізнес. Перша хвиля реєстрація на MMA триватиме до 2 серпня, друга – до 15 серпня.
До 2 серпня — реєстрація на Media Manager Academy

Подати заявки на програму можуть учасники з України, Білорусі та Молдови. Після реєстрації кандидати пройдуть дистанційну співбесіду й 9 серпня організатори оголосять результати відбору. Друга хвиля реєстрації завершиться 15 серпня, й 23 серпня, після співбесід, будуть оголошені її результати.

Вимоги до учасників:

  • мати принаймні кілька років досвіду роботи на головних виконавчих посадах (у деяких випадках організатори готові зробити виняток для виконавчих продюсерів або комерційних директорів);
  • медіа, які подаються на участь в програмі, повинні бути політично незалежними та дотримуватися журналістських стандартів;
  • учасник повинен мати план як зробити свій проект менш залежним від донорів таабо як збільшити позитивний ефект від роботи свого медіа;

Зазначається, що серед кандидатів з України перевага надаватиметься регіональним виданням.

Протягом чотирьох місяців учасники, за підтримки досвідчених менторів, будуть тестувати і розвивати нові моделі монетизації. Програма поділена на три навчальні модулі, які пройдуть в Києві. Головні теми модулів: основи бізнесу, керування собою і людьми, інновації в медіа, впровадження змін. Перший блок лекцій почнеться 6 вересня.

У кінці програми учасники представлять ідеї своїх пілотних проектів і зможуть отримати до 14 тисяч доларів на їх реалізацію.

Більше про Media Manager Academy читайте за посиланням.

Зареєструватися на участь в програмі можна тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
460
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду