У Сімферополі почав виходити бюлетень “ЗМІ і журналістика: від теорії до практики”

26 Листопада 2003
969
26 Листопада 2003
10:21

У Сімферополі почав виходити бюлетень “ЗМІ і журналістика: від теорії до практики”

969
У Сімферополі почав виходити бюлетень “ЗМІ і журналістика: від теорії до практики”
Кримський Інформаційний прес-центр у Сімферополі почав видавати інформаційний бюлетень для журналістів “ЗМІ і журналістика: від теорії до практики”. Вийшов уже перший номер, у якому зазначається, що мета видання – публікація інформації, корисної для повсякденного використання журналістами в професійній роботі. У бюлетені будуть вміщуватися матеріали семінарів та тренінгів, поради професіоналів, виступи майстрів журналістики. Кожен номер бюлетеня, за задумом його видавців, буде присвячено окремій тематиці: методиці проведення журналістських розслідувань, професійній етиці, менеджменту в редакціях, організації реклами тощо.

Перший випуск адресовано молодим журналістам, які роблять перші кроки на шляху оволодіння професійною майстерністю. У ньому вміщено матеріали з досвіду роботи “Школи молодого журналіста”, яка працювала при Інформаційному прес-центрі в липні-вересні 2003 року для молодих колег зі всього півдня України. У випуску – не лише поради досвідчених журналістів, але й методичні матеріали, розробки з газетного дизайну, поради юриста на випадок отримання позову, хроніка роботи Прес-центру, опис новинок професійної літератури та інші матеріали.

Микола СЕМЕНА, спеціально для “Детектор медіа”, Сімферополь
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
969
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду