Нацрада пропонує замість змагань зі стриптизу транслювати програми про голодоморforUm

21 Листопада 2003
777
21 Листопада 2003
12:30

Нацрада пропонує замість змагань зі стриптизу транслювати програми про голодоморforUm

777
Нацрада пропонує замість змагань зі стриптизу транслювати програми про голодоморforUm
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення рекомендує українським загальнонаціональним телерадіоорганізаціям приділити значний ефірний час висвітленню теми 70-ліття голодомору тридцятих років в Україні.

Таке рішення прийняте на останньому засіданні Нацради з питань телерадіомовлення.

Як повідомляли у п’ятницю агентству «Інтерфакс-Україна» у прес-службі Нацради, на засіданні були розглянуті звернення громадян і громадських організацій у зв’язку з трансляцією на вітчизняному телебаченні програм еротичного змісту.

На думку Нацради, програма «Чемпіонат України зі стриптизу» на каналі СТБ «є непристойним і може негативно вплинути на психіку та виховання неповнолітніх». Крім того, програма визнана «вульгарною». Телеканалу СТБ рекомендовано утриматися від виробництва і трансляції подібних програм, а також впродовж десяти днів визначитися стосовно демонстрації цієї програми.

forUm
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
777
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду