Red Bull оголошує міжнародний конкурс для фотографів Red Bull Illume 2019

Red Bull оголошує міжнародний конкурс для фотографів Red Bull Illume 2019

20 Червня 2019
1305
20 Червня 2019
12:54

Red Bull оголошує міжнародний конкурс для фотографів Red Bull Illume 2019

1305
Прийом заявок на конкурс відкрито до 31 липня.
Red Bull оголошує міжнародний конкурс для фотографів Red Bull Illume 2019
Red Bull оголошує міжнародний конкурс для фотографів Red Bull Illume 2019

Red Bull Illume – найбільший міжнародний конкурс зображень (фото та відео), присвячений подорожам та екшн-спорту. Основний акцент конкурсу - на найбільш креативних та видовищних фотографіях та відео планети, створених через призму пристрасті, лайфстайлу та культури.

Конкурс фото та відео Red Bull Illume проходить уже вп'яте. Він відбувається кожні три роки, починаючи з 2007-го. Під час попереднього Red Bull Illume, у 2016 році, загалом на розгляд суддям було подано 34 624 фотографії від 5 646 фотографів зі 120 різних країн світу. Цьогоріч організатори очікують ще більше учасників. Адже паралельно з основним змаганням усі запрошуються до участі в категорії Best of Instagram від SanDisk, в якій можна подавати свої кращі фото прямо в Instagram. 

Суддівська колегія конкурсу складається з 50 фотографів та діджитал-експертів, які оберуть 55 фіналістів, 11 переможців категорій та 1 головного переможця, які будуть  озвучені на Церемонії нагородження у листопаді 2019 року. А вже у 2020 році фото усіх фіналістів подорожуватимуть столицями та культурними центрами на трьох континентах у рамках виставки Red Bull Illume Exhibit Tour.

Загальні правила:

  • подавати заявку може будь-хто віком від 18 років, участь в конкурсі безкоштовна
  • загалом конкурс складається з 11 різних категорій
  • формат фото/відео: JPG, MP4
  • розмір: до 15 мегабайт
  • можна подавати зображення, які попередньо були десь опубліковані, але вони мають бути зроблені в період після 31 березня 2016 року
  • подавати можна зображення , які відображають подорожі, екшнспорт та лайфстал. Фотографії з «класичних» видів спорту, як-от, Формула-1 чи MotoGP не приймаються.
  • фотограф може подавати роботи у кожну з категорій. Обмеження - не більше 10 фотографій від однієї людини в категорію
  • одне фото можна подавати в дві різні категорії

Подарунками для фіналістів та переможців Red Bull Illume 2019 стане серйозне фотообладнання, а також різноманітні аксесуари в кожній з категорій.

Що отримають переможці категорій:

  • Фотоапарат Sony Alpha a7 III з об'єктивом 24-105mm F4 G Master.
  • Комплект карт пам'яті та мобільних рішень робочого процесу від SanDisk.
  • Програмне забезпечення для редагування фотографій від Skylum, включно з Luminar 3 та Signature Presets. Skylum також надасть спеціальний приз переможцю категорії "Creative by Skylum".
  • Місце у воркшопі Red Bull Rising Talent у 2020 році від Red Bull Photography для переможця категорії "Emerging by Red Bull Photography". Це включає переїзди, проживання та усі витрати на місці воркшопу.
  • COOPH надасть високоякісні аксесуари для захисту камери під час майбутніх зйомок.

Що отримає головний переможець:

  • Участь в зйомці з SanDisk Extreme Team.
  • Фотоапарат Sony Alpha a9 camera з об'єктивном 24-70mm f2.8 lens.
  • Усі інші призи також.

Правила конкурсу тут.

Більше про усі категорії тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1305
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду