detector.media
20.06.2019 12:54
Red Bull оголошує міжнародний конкурс для фотографів Red Bull Illume 2019
Red Bull оголошує міжнародний конкурс для фотографів Red Bull Illume 2019
Прийом заявок на конкурс відкрито до 31 липня.

Red Bull Illume – найбільший міжнародний конкурс зображень (фото та відео), присвячений подорожам та екшн-спорту. Основний акцент конкурсу - на найбільш креативних та видовищних фотографіях та відео планети, створених через призму пристрасті, лайфстайлу та культури.

Конкурс фото та відео Red Bull Illume проходить уже вп'яте. Він відбувається кожні три роки, починаючи з 2007-го. Під час попереднього Red Bull Illume, у 2016 році, загалом на розгляд суддям було подано 34 624 фотографії від 5 646 фотографів зі 120 різних країн світу. Цьогоріч організатори очікують ще більше учасників. Адже паралельно з основним змаганням усі запрошуються до участі в категорії Best of Instagram від SanDisk, в якій можна подавати свої кращі фото прямо в Instagram. 

Суддівська колегія конкурсу складається з 50 фотографів та діджитал-експертів, які оберуть 55 фіналістів, 11 переможців категорій та 1 головного переможця, які будуть  озвучені на Церемонії нагородження у листопаді 2019 року. А вже у 2020 році фото усіх фіналістів подорожуватимуть столицями та культурними центрами на трьох континентах у рамках виставки Red Bull Illume Exhibit Tour.

Загальні правила:

Подарунками для фіналістів та переможців Red Bull Illume 2019 стане серйозне фотообладнання, а також різноманітні аксесуари в кожній з категорій.

Що отримають переможці категорій:

Що отримає головний переможець:

Правила конкурсу тут.

Більше про усі категорії тут.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY