До 15 квітня – прийом заявок на конкурс мультимедійних матеріалів «Сусіди»

9 Квітня 2019
620
9 Квітня 2019
11:41

До 15 квітня – прийом заявок на конкурс мультимедійних матеріалів «Сусіди»

620
Громадська організація «Інтерньюз-Україна» та Internews оголосили грантовий конкурс з виробництва міжнародних мультимедійних пакетів «Сусіди» - про проблеми та виклики громадян сусідніх держав.
До 15 квітня – прийом заявок на конкурс мультимедійних матеріалів «Сусіди»

Про це повідомляється на сайті організації.

«Ми шукаємо партнерів для створення мультимедійних пакетів, кожен з яких має складатися щонайменше з двох матеріалів. Ці матеріали повинні поєднувати кілька форматів контенту (наприклад, відео, фотографії, інфографіку, інтерактивні карти, вікторини та інші відповідні інструменти). Приклади готового матеріалу можуть включати документальні фільми, відеорепортажі, інтерв'ю, тощо, а також містити сюжети – розкриття теми –  щонайменше з двох країн, залучених до проекту. Такими країнами є Албанія, Боснія, Чорногорія, Республіка Північна Македонія, Сербія, Косово, Молдова, Україна, Вірменія та Грузія», –  йдеться в повідомленні.

Так, медіа можуть подавати заявки в наступних двох категоріях: Індивідуальний міжнародний продакшн (у цій категорії учасник може отримати грант у розмірі від 4000 до 7000 доларів США) та Спільний міжнародний продакшн (у цій категорії кожен учасник може отримати по 3000 доларів США, разом – 6000 доларів США).

Загальний фонд грантів на виробництво міжнародних мультимедійних матеріалів становить 28 000 доларів США. Суми на індивідуальні гранти будуть визначені організаційним комітетом проекту. Сума гранту покриватиме витрати на виробництво, зарплати відрядження творчих груп та інші необхідні витрати.

Згідно з повідомленням, заявку можуть подавати медіа, продакшн студії та кваліфіковані фрілансери. Кожен кандидат може подати до двох заявок.

Заявники повинні мати:

  • щонайменше 3 роки досвіду роботи в медіа виробництві та/або роботи в засобах масової інформації;
  • досвід створення мультимедійних журналістських матеріалів, підтверджений наданими зразками матеріалів (інфографіка, відео, зображення, фоторепортажі, статті, вікторини, відредаговані для публікації тощо);
  • досвід роботи в інших країнах або з партнерами з інших країн буде великою перевагою;
  • гнучкість та здатність працювати у стислі строки.

Заявки приймаються до 15 квітня 2019 року включно за допомогою аплікаційної форми.

«Обраним кандидатам буде надано до 3 місяців для підготовки своїх пакетів. Порядок виробництва матеріалів та терміни виконання будуть визначені у партнерстві з організаторами після визначення переможців. Матеріали будуть виготовлені у період з травня 2019 по червень 2020 року», –  зазначається в повідомленні.

Конкурс є одним із компонентів міжнародного проекту «Посилення незалежних медіа в Європі та Євразії».

Додаткову інформацію можна отримати в менеджера проекту Ольги Сушицької, тел. 067 243 63 55, osushytska@internews.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
620
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду