Вчора у Севастополі пройшло закриття фестивалю анімаційних фільмів «КРОК»ForUm

9 Жовтня 2003
766
9 Жовтня 2003
11:10

Вчора у Севастополі пройшло закриття фестивалю анімаційних фільмів «КРОК»ForUm

766
Вчора у Севастополі пройшло закриття фестивалю анімаційних фільмів «КРОК»ForUm
У Севастополі учора увечері пройшло закриття XX Міжнародного фестивалю анімаційних фільмів «КРОК».

Як передає кореспондент ForUm’у, церемонія нагородження переможців і дипломантів фестивалю «Росія», що відбулася в кінотеатрі, зібрала повний зал севастопольських любителів анімації. Був «розіграний» значний комплект нагород і дипломів від спонсорів фестивалю і різних громадських організацій, в тому числі від телекомпанія «1+1 «, Київського ювелірного заводу і Конфедерації спілки кінематографістів. Наприклад, український режисер Валерій Козаренко за свій фільм «Пил» був удостоєний призу Добродійного фонду інвалідів.

Максимального напруження церемонія нагородження досягла в момент оголошення і нагородження переможців фестивалю, - їм були вручені спеціальні призи фестивалю, доповнені грошовими преміями. Приз «За образотворче рішення» отримав режисер Сергій Алібеков (Узбекистан), що представив на фестивалі свій останній фільм «Ехограмма"; режисер Сильвен Шоме (Бельгія) за фільм «Побачення в Бельвіллі» був удостоєний призу «За музичне рішення», а більш усього розсмішила журі своїм фільмом «Парні стрибки на лижах з трампліна» режисер Ріїчито Машима (Японії), що отримала відповідний приз «За самий смішний фільм». І, нарешті, Гран-при фестивалю і грошову премію 5000 доларів США отримав колектив російський режисер Валентин Ольшванг за анімаційну стрічку «Про раків».



Борис Броньовий, Севастополь, для ForUm’у
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
766
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду