Б.Холод, В.Лешик та М.Фартушний сьогодні відмовилися брати участь у засіданні Нацрадионовлено

25 Вересня 2003
657
25 Вересня 2003
11:50

Б.Холод, В.Лешик та М.Фартушний сьогодні відмовилися брати участь у засіданні Нацрадионовлено

657
Б.Холод, В.Лешик та М.Фартушний сьогодні відмовилися брати участь у засіданні Нацрадионовлено
Cьогодні зранку члени Нацради знову зібралися на засідання після того, як учора Національна рада України з телебачення й радіомовлення повторно затвердила протокол своєї лічильної комісії від 10 вересня про обрання відповідального секретаря і визнала Тетяну Лебедєву обраною на цю посаду.

Рішення, нагадаємо, було схвалено п'ятьма членами Нацради із шести присутніх на засіданні. Борис Холод повідомив, що братиме участь у засіданні, але не братиме участі в голосуванні.

У регуляторному відомстві триває конфлікт. Нагадаємо, що двоє недавно призначених членів Нацради - Віктор Лешик та Микола Фартушний - два тижні оскаржували вже затверджене рішення про обрання відповідального секретаря, наполягаючи на тому, що вибори відбулися із порушенням регламенту та закону і цю важливу посаду повинен займати представник від президента. Віктор Лешик відмовився від коментарів з приводу учорашнього рішення Нацради. Як повідомили "Детектор медіа" у приймальній голови Нацради Бориса Холода, кворуму на сьогоднішньому засіданні не було. "Телекритиці" стало відомо, що ні Микола Фартушний, ні Віктор Лешик, ні Борис Холод сьогодні не прийшли на засідання.

Таким чином, його було закрито "через відсутність кворуму". Для нормальної роботи Нацради необхідно, аби на засіданнях було присутньо мінімум шість членів. "Детектор медіа" слідкує за ходом подій і готова надати можливість для оприлюднення позицій усіх сторін конфлікту.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
657
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду