Чому зникли з ефіру „Вікна-Опівночі”?

22 Вересня 2003
1043
22 Вересня 2003
17:52

Чому зникли з ефіру „Вікна-Опівночі”?

1043
Чому зникли з ефіру „Вікна-Опівночі”?
Останнім часом на телеканалі СТБ не з`являється в ефірі програма „Вікна-Опівночі”. „Детектор медіа” вирішила дізнатися, у чому причина її зникнення. Як твердить Юрій Горбань, головний редактор "Новин" на СТБ, „Вікна-Опівночі” зникли лише на деякий час, і це не пов`язано із закриттям програми. Причиною перерви в роботі є зміна сітки мовлення, яка ще формується. Знову побачити в ефірі „Вікна-Опівночі” глядачі зможуть вже на початку листопада, у тому ж складі ведучих, проте з деякими змінами у форматі програми, запевнив Юрій Горбань.

Інф. "Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1043
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду