Брати Клички вкладатимуть кошти в реконструкцію кінотеатруУНІАН

20 Серпня 2003
740
20 Серпня 2003
15:23

Брати Клички вкладатимуть кошти в реконструкцію кінотеатруУНІАН

740
Брати Клички вкладатимуть кошти в реконструкцію кінотеатруУНІАН
Відомі українські боксери брати Володимир і Віталій КЛИЧКИ інвестуватимуть кошти в реконструкцію київського кінотеатру “Загреб”. Про це повідомив начальник Головного управління культури і мистецтв Київської міської державної адміністрації Олександр БИСТРУШКІН, відповідаючи сьогодні на запитання журналістів.

Як передає кореспондент УНІАН, за його словами, відповідна інвестиційна угода між братами-боксерами та дирекцією кінотеатру вже підписана і, очевидно, вже найближчим часом розпочнеться реконструкція “Загребу”.

“Я можу сказати з повною відповідальністю, особисто знаючи і Володимира, і Віталія та їх любов до кіно, що вони мають хороших партнерів як серед дистриб`юторів, так і кіновиробників у Німеччині та США”, - заявив О.БИСТРУШКІН.

Він також розповів, що з подібною ідеєю відомі спортсмени вже давно зверталися до КМДА. “Вони фанати кіно – ще років 5-6 тому ми об`їздили разом всі київські кінотеатри: тоді у КЛИЧКІВ був дуже сильний інвестиційний проект з німцями. Проте останні вимагали під нього не менше 3-4 кінотеатрів”, - зазначив він.

На запитання, чому брати КЛИЧКИ вирішили виступити лише інвесторами, а не приватизувати “Загреб”, О.БИСТРУШКІН нагадав, що за законом громадянин потім має можливість приватизувати об`єкт, в який він вкладав гроші. “Вони можуть просто підстраховувати себе, вкладаючи гроші поступово – так є менша небезпека втратити кошти”, -зауважив О.БИСТРУШКІН.

Також БИСТРУШКІН вважає, що на сесії Київради після канікул буде позитивно вирішено питання про приватизацію кінотеатрів “Україна” та “Кінопанорама”. “Я не бачу заперечень, аби це питання було вирішено позитивно”, - сказав О.БИСТРУШКІН.

Водночас, він наголосив, що в будь-якому разі кілька кінотеатрів в Києві й надалі перебуватимуть в комунальній власності. “Це категоричне питання”, - наголосив начальник Головного управління культури і мистецтв КМДА.

Стосовно приватизації кінотеатрів, О.БИСТРУШКІН нагадав, що першим пунктом умови про приватизацію є збереження в кінотеатрі кінопоказу – а в разі порушення цієї умови, Київрада може повернути кінотеатр у власність міста.

УНІАН
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
740
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду