Міліція просить громадян допомогти в розшуку злочинців, які напали на журналіста ЄльцоваУНІАН

30 Липня 2003
814
30 Липня 2003
15:25

Міліція просить громадян допомогти в розшуку злочинців, які напали на журналіста ЄльцоваУНІАН

814
Міліція просить громадян допомогти в розшуку злочинців, які напали на журналіста ЄльцоваУНІАН
Дарницьким районним управлінням Головного управління МВС у Києві розшукуються двоє невідомих, які 24 липня близько 16.00 за адресою вул. Б. Гмирі, 1/6 скоїли напад на журналіста Інтернет-газети “Україна кримінальна” Олега ЄЛЬЦОВА, в результаті чого той отримав тілесні ушкодження. Про це УНІАН повідомили в Центрі громадських зв’язків ГУМВС у м. Києві.

ЦГЗ повідомляє прикмети розшукуваних. Так, одному з нападників 28-30 років, зріст 170 см, середньої статури, волосся коротке темне, обличчя смагляве. Був одягнутий в чорний костюм та світлу сорочку.

Другому також 28-30 років, зріст 180 см, худорлявий, волосся коротке темне, обличчя смагляве. Був одягнутий в чорний костюм та світлу сорочку.

Якщо комусь відомі ці люди, прохання телефонувати: 572-70-02, 571-71-02 або 02.

УНІАН

Читати по темі:

Міжнародна федерація журналістів закликає розслідувати напад на Єльцова

Олег Єльцов: Мене залякували. А от чому залякували – ніхто не сказав

Юрій Кармазін вважає: "Генпрокуратура, МВС та СБУ повинні терміново і ретельно відреагувати щодо нападу на Олега Єльцова, аби потім не було пізно, як у випадку з його колегою Георгієм Гонгадзе…"

По факту нападения на журналиста Ельцова возбуждено уголовное дело

Журналист Ельцов считает, что его не собирались убивать

Двоє невідомих напали на редактора «України кримінальної» Єльцова
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
814
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду