Визначено переможців 12-го фестивалю дитячого і молодіжного кіно, телебачення та радіомовлення "Кришталеві джерела”

3 Липня 2003
799
3 Липня 2003
11:57

Визначено переможців 12-го фестивалю дитячого і молодіжного кіно, телебачення та радіомовлення "Кришталеві джерела”

799
Визначено переможців 12-го фестивалю дитячого і молодіжного кіно, телебачення та радіомовлення "Кришталеві джерела”
У Євпаторії щойно закінчився багатоденний 12-й Український відкритий фестиваль дитячого і молодіжного кіно, телебачення та радіомовлення “Кришталеві джерела”, де визначено вісім лауреатів у галузі телерадіожурналістики. Ними стали дитячі та молодіжні телевізійні студії “Перший крок” (Євпаторія), “Відлік” (м.Суми), “Альфа” (м.Полтава), а також професійні творчі колективи, що працюють для дітей і юнацтва, – Полтавська облдержтелерадіокомпанія “Лтава”, “Приват-TV” (м.Харків), “Новий Чернігів”. З-поміж радокомпаній переможцями названо запорізькі “Грані” та “Радіо-Авто” з Херсона.

Як повідомив нам голова журі, заступник голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Віталій Шевченко, на завершальному етапі конкурсу було розглянуто 54 теле- і радіопрограми та передачі 31-ї студії з 15 областей України, міст Києва і Севастополя. На його думку, цього разу безумовними лідерами були юні полтавчани та євпаторійці.

“Вперше за останні роки ми позбулися відчуття, що плин фестивалю може обірватися через відсутність фінансування та байдужість до його долі відповідних державних органів”, – говорить В.Шевченко, відзначаючи старання господарів-кримчан. “Кришталеві джерела-2003” були складовою частиною святкових заходів з нагоди 2500-річчя Євпаторії і проходили під патронатом міського голови А.Даниленка.Всеукраїнський кіно- і телерадіофестиваль “Кришталеві джерела” було засновано в день проголошення незалежності України – 24 серпня 1991 року – на Сумщині. Щороку він наприкінці серпня традиційно проводився в Сумах, а торік, після великих організаційних зусиль та відчайдушного пошуку коштів, – у Києві. Нині розглядається можливість постійної євпаторійської прописки “Кришталевих джерел”, позаяк тут є чудові можливості для відпочинку дітей і діють телекомпанія “Моріон” і телестудія “Перший крок” – переможці багатьох конкурсів дитячої творчості.

Детальніше: www.morion.crimea.ua
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
799
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду