Телеканал "Тоніс" змінив генерального директора й концепцію мовлення

20 Червня 2003
1003
20 Червня 2003
16:36

Телеканал "Тоніс" змінив генерального директора й концепцію мовлення

1003
Телеканал "Тоніс" змінив генерального директора й концепцію мовлення
З 17 червня телеканал "Тоніс" мовить цілодобово.

Крім того, з початку червня цього року змінився генеральний директор телекомпанії. На цю посаду замість Сергія Старицького призначено Віталія Докаленка. Як повідомили "Детектор медіа" в телекомпанії, Сергій Старицький "зараз не має юридично жодного стосунку ні до управління, ні до засновників каналу".

Віталій Докаленко відомий за багатьма роботами продакшн-студії "Мастер-Відео", працював головним режисером "Нового каналу", зокрема, в програмі "Обличчя світу" Олександра Ткаченка, був продюсером шоу "За склом-3" в Україні. З червня 2003 року очолив канал "Тоніс". Як повідомив "Детектор медіа" PR-менеджер телеканалу Анатолій Ричка, зараз розробляється нова концепція мовлення. За даними телеканалу, його потенційна аудиторія оцінюється в 17 мільйонів глядачів у 36 містах 20 областей країни. Канал продовжує розвивати регіональну мережу.

Інф. "Детектор медіа"

Читайте також: Сергей Старицкий „С начала декабря мы будем накрывать более 12 миллионов населения Украины»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1003
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду