Учора відбулася позачергова конференція Київської незалежної медіапрофспілки

13 Червня 2003
817
13 Червня 2003
10:21

Учора відбулася позачергова конференція Київської незалежної медіапрофспілки

817
Учора відбулася позачергова конференція Київської незалежної медіапрофспілки
На конференції було розглянуто ряд організаційних питань. У зв’язку з тим, що Андрій Шевченко зайняв посаду шеф-редактора інформаційних програм "Експрес-Інформу" він подав заяву про увільнення його від обов’язків голови Київської незалежної медіапрофспілки. Бажання вийти із складу керівного органу профспілки виявив також Андрій Тичина("1+1"). Конференція задовольнила обидві заяви.

Новим головою КНМП був обраний Сергій Гузь, який раніше обіймав посаду виконавчого секретаря КМНП.

Відбулась також ротація Комітету КМНП. Замість Андрія Шевченка та Андрія Тичини, до складу Комітету було обрано Бориса Гривачевського (НТКУ) та Володимира Ар’єва ("Інтер").

Конференція затвердила Положення про сплату членських внесків.

На розгляд було винесено питання про запровадження прес-карти. Більшістю голосів була затверджена назва "Прес-карта КМНП", а також затверджено Положення про прес карту КМНП, де визначено принцип її видачі. Згідно цього Положення прескарту зможе отримати кожен член Київської незалежної медіапрофспілки.

Інф. "Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
817
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду