Відбудеться прес-конеференція, присвячена від“їзду делегації НТКУ на “Євробачення – 2003”

14 Травня 2003
770
14 Травня 2003
13:00

Відбудеться прес-конеференція, присвячена від“їзду делегації НТКУ на “Євробачення – 2003”

770
Відбудеться прес-конеференція, присвячена від“їзду делегації  НТКУ на “Євробачення – 2003”
Національна телекомпанія України, перша серед вітчизняних електронних ЗМІ, отримала ексклюзивні права на пряму трансляцію фіналу “Євробачення-2002”. Вперше Україна представляє учасника в найпрестижнішому європейському телевізійному пісенному конкурсі “Євробачення”, повідомляє прес-служба телекомпанії. За умовами конкурсу пряма трансляція є першим необхідним кроком для забезпечення подальшої участі українських виконавців у фіналі “Євробачення”. Таким чином Національна телекомпанія України, що є активним членом Європейської Мовної Спілки (EBU) – організатора Пісенного конкурсу “Євробачення”, отримала право на представлення українського співака на цьогорічному конкурсі.

Як відомо, за рішенням НТКУ ним став семикратний володар титулу “Найкращий співак року” Олександр Пономарьов.

У разі вдалого виступу Олександра у фіналі, Україна може стати наступним місцем проведення конкурсу.

Цьогорічний фінал відбудеться 24 травня 2003 року у столиці Латвії - Ризі. Того ж дня у Києві о 21.00 коктейль-бар “Сейф” запрошує на презентацію вечірки “Стиль, який обирає Європа”. На запрошених чекають: презентація мега-міксу О.Пономарьова “Hasta La Vista”, показ колекції модельєра Олександра Гапчука “Весна-літо-2003” та презентація і запис заключної програми ексклюзивного проекту Першого Національного “Відлуння Євробачення”.

У прес-конференції, присвяченій від“їзду делегації Національної телекомпанії України на Пісенний конкурс “Євробачення – 2003” візьмуть участь: співак Олександр Пономарьов, Віце-президент НТКУ Геннадій Радченко, директор творчого об’єднання музичних та розважальних програм НТКУ Олена Мозгова, директор Дирекції міжнародних відносин НТКУ Павло Грицак, телеведучі Людмила Харів та Дмитро Крижановський. Прес-конференція відбудеться 16 травня о 12:00 за адресою: вул. Мельникова, 42, конференц-зал (2-ий поверх, к.№36). Потрібна акредитація (тел.: 246-8519, 219-3097)

Інф. Прес-служби НТКУ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
770
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду