17 травня на Першому Національному - “День Європи”

14 Травня 2003
554
14 Травня 2003
11:41

17 травня на Першому Національному - “День Європи”

554
17 травня  на Першому Національному - “День Європи”
Національна телекомпанія надає можливість глядачам приєднатися до події, яка святкуватиметься українцями. Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує українську громадськість відсвяткувати разом річницю Європейського Союзу – День Європи. 17 травня 2003 року в центрі Києва на Європейській площі відбудеться гала-концерт, присвячений Дню Європи, який триватиме з 12:00 до 23:00. Урочисте відкриття відбудеться о 14:00.

Заходи, присвячені Дню Європи, Перший Національний транслюватиме в режимі прямих включень. У програмі “День Європи” на Першому Національному прозвучить популярна музика різних стилів та напрямів - від традиційного Диксиленд-джазу до хіп-хопу - у виконанні відомих груп з десяти європейських країн та найкращих українських виконавців.

Крім того, в ефірі ТК відбудеться віртуальна подоріж “Європейським містечком”, що розташується на Хрещатику, а також багато інформації про європейські країни, історію, культуру, звичаї та традиції європейських народів.

“День Європи” на Першому Національному - о 13.05; 14.30; 15.45; 16.40 та 21.25.

Інф. Першого національного
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
554
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду