Міністра внутрішніх справ просять взяти справу побиття кримського журналіста під особистий контроль

22 Квітня 2003
745
22 Квітня 2003
11:52

Міністра внутрішніх справ просять взяти справу побиття кримського журналіста під особистий контроль

745
Міністра внутрішніх справ просять взяти справу побиття кримського журналіста під особистий контроль
Голова Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації Микола Томенко надіслав листа Міністру внутрішніх справ України Юрію Смирнову з вимогою взяти під особистий контроль справу з побиттям у Симферополі кореспондента тижневика "Крымские новости" Олексія Ємоліна.

У листі зазначено, що "11 квітня в Симферополі було побито кореспондента тижневика "Крымские новости" Олексія Ємоліна. Наслідки побиття було зафіксовано в 7 міській лікарні міста Симферополя. При цьому не можна виключати, що побиття журналіста було зумовлено його професійною діяльністю. Колеги журналіста відзначають, що О. Єрмолін пише про низку гострих тем, серед яких – зловживання у використанні земель Південного берега Криму, зокрема суперечки між мешканцями міста Гурзуф і адміністрацією МДЦ "Артек", а також функціонування ринків у Симферополі". Також у листі відзначається, що раніше О.Єрмоліну неодноразово погрожували, і він інформував про це Комітет з моніторингу свободи преси в Криму. Як зазначив у листі міністру Микола Томенко, "злочини проти журналістів та просто громадян України мають суворо переслідуватися правоохоронцями, навіть якщо наслідки цих злочинів ще не стали непоправними". Інф. Громадської ради
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
745
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду