Дніпропетровська прокуратура розшукує Тетяну Коробову

17 Квітня 2003
856
17 Квітня 2003
13:25

Дніпропетровська прокуратура розшукує Тетяну Коробову

856
Дніпропетровська прокуратура розшукує Тетяну Коробову
Учора головний редактор дніпропетровської "Популярної газети" Сергій Лебідь був викликаний у Дніпропетровську прокуратуру для допиту за фактами публікацій у засобах масової інформації, брошурах, інших виданнях матеріалів, спрямованих на незаконний вплив на Президента України. За словами Сергія Лебедя, слідчого прокуратури цікавили матеріали газети, у яких автор цитував публікації Тетяни Коробової з газети "Грані+", а також публікації редактора газети, що містили оцінки діяльності чи поведінки Президента України. Крім того, слідчий цікавився питанням, чи були ці матеріали замовні, чи має газета угоду з виданням "Грані+" на передрук статей, а також чи знає Сергій Лебідь особисто Тетяну Коробову, де вона мешкає і под. Слідчий сказав, що має завдання розшукати журналістку у Дніпропетровську і вже дізнався адреси 15 жінок з тим самим прізвищем. За словами Сергія Лебедя, він повідомив слідчого, що Тетяна Коробова мешкає і працює у Києві, є штатним автором газети "Грані+", тому його робота є марною.

Інф. "Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
856
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду