Олександр Кривенко похований у суботу на Личаківському кладовищі

13 Квітня 2003
1299
13 Квітня 2003
07:44

Олександр Кривенко похований у суботу на Личаківському кладовищі

1299
Олександр Кривенко похований у суботу на Личаківському кладовищі
Президент "Громадського радіо" Олександр Кривенко похований в суботу на Личаківському цвинтарі у Львові.

У похороні взяли участь близько 2 тис. чоловік, серед яких мер Львова Любомир Буняк, його заступники, представники Державної адміністрації у Львівській області і депутати Верховної Ради.

Над могилою журналіста віце-ректор українського католицького університету Мирослав Маринович сказав: "Кривенко був голосом свого покоління, і без нього цей голос буде надбитим, але друзі і колеги по професії зобов'язані доробити те, що не встиг зробити Олександр". На могилі Кривенка встановлено дерев'яний хрест.

Вранці панахиду по загиблому журналісту відслужив голова УГКЦ Любомир Гузар. Пізніше у церкві Святої Трійці Української греко-католицької церкви у Львові пройшла церемонія прощання з Кривенком.

Українські Новини

Українська правда
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1299
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду