УНІАН представив графічну схему місця автокатастрои, в якій 9 квітня загинули Олександр КРИВЕНКО та Гізо ГРДЗЕЛІДЗЕ.

10 Квітня 2003
892
10 Квітня 2003
10:34

УНІАН представив графічну схему місця автокатастрои, в якій 9 квітня загинули Олександр КРИВЕНКО та Гізо ГРДЗЕЛІДЗЕ.

892
УНІАН представив графічну схему місця автокатастрои, в якій 9 квітня загинули Олександр КРИВЕНКО та Гізо ГРДЗЕЛІДЗЕ.
Експрес-коментар до схеми.

Аварія сталась на 39-му кілометрі автотраси Київ-Чернігів, на виїзді з села Скибин Броварського району. На схемі видно, що в цьому місці траса розширюється. До цього двополосний рух в одному напрямку відділяла від двополосного руху в протилежному осьова полоса. На виїзді ж зі Скибина з`являється розподільча, грунтова, полоса. Через це, відразу після автозаправки, дорога бере трохи праворуч. Водночас, завершується добре освітлена ділянка дороги ( вуличні ліхтарі, яскаре освітлення автозаправки), і починається затемнена ділянка.

На думку декого з експертів, на значній швидкості і на різкому переході освітлення водій міг запізно побачити, що дорога змінює напрямок, і, намагаючись виправити траєкторію руху, занадто різко взяти вправо. Автомобіль внаслідок цього могло так же різко винести на узбіччя, де він на швидкості наштовхнувся на дерево. Про високу вірогідність такої версії, на думку експертів, свідчить той факт, що практично кожного тижня на цій ділянці трапляється аналогічне ДТП. Журналісти, які побували на місці аварії, також свідчать, що багато дерев в цьму місці пошкоджено,і характер цих пошкоджень схожий на ті, що залишились 9 квітня після аварії, в якій загинули О.КРИВЕНКО та Г.ГРДЗЕЛІДЗЕ.

Примітка. Схему підготовлено службою підтримки веб-сайту агентства УНІАН в експериментальному режимі
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
892
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду