РЕКЛАМА. Як перетворити поїздку в Київ в захоплюючу подорож

26 Вересня 2018
1542
26 Вересня 2018
13:21

РЕКЛАМА. Як перетворити поїздку в Київ в захоплюючу подорож

1542
Київ - це місто, яке не може залишити байдужим. Старовинне, зелене, гарне місто, з цікавою архітектурою і своєю особливою атмосферою.
РЕКЛАМА. Як перетворити поїздку в Київ в захоплюючу подорож

Київ, як і Львів цікавий в будь-яку пору року. Весняний, квітучий Київ, який прокидається після довгого зимового сну, зачаровує своєю ніжністю. Жарке, літнє, галасливе місто по-своєму приваблює туристів. Осіннє місто, вкрите золотим листям, яка зливається з численними золотими куполами старовинних храмів, полонить своєю красою. Зимовий Київ так само цікавий, так як можна погрітися і смачно поїсти в затишних ресторанчиках, відвідати численні музеї та помилуватися засніженими київськими пагорбами.

Економний комфорт в Київ

Перш, ніж відправлятися в подорож, потрібно знайти собі житло. Готелі в місті досить дорогі, тому можна заощадити за допомогою подобової оренди, але не за рахунок якості.

Знайти квартири подобово в Києві можна на одному з найбільш якісних і популярних інтернет-ресурсів в сфері подобової оренди — Vlasne.ua. Тут ви зможете швидко знайти вдалий варіант в хорошому місці і за вигідною ціною. Квартири без посередників. Vlasne пропонує простий і швидкий спосіб бронювання, а найголовніше, що це абсолютно безпечно. Вибір дуже широкий і різноманітний. Десятки тисяч квартир від надійних власників. Існує своя програма лояльності для клієнтів сайту. Портал пропонує квартири у Львові, Києві, Одесі, по всій Україні, у всіх куточках країни. Подорожувати з Vlasne завжди дуже зручно і легко.

Цікаво проводимо час в Києві

Туристам, які приїхали познайомитися з Києвом, не можна пропустити одні з найцікавіших пам'яток міста, що стали його візитною карткою.

Хрещатик

Головна вулиця столиці України. Має цікаву історію, незважаючи на свій досить молодий вік. Це найкоротша центральна столична вулиця, при цьому одна з найширших.

Золоті ворота

У стародавні часи Золоті ворота були головним входом в місто. Сьогодні можна побачити реконструкцію, де збереглася старовинна кладка 12 століття.

Будинок з химерами

Унікальне творіння архітектора Городецького, яке прикрашає безліч скульптур казкових істот. Сьогодні це резиденція Президента України.

Андріївський узвіз

Вулиця, де можна зануритися в атмосферу старовинного міста. Тут можна придбати київські сувеніри, насолодитися творчістю художників і побачити такі пам'ятки як: Андріївська церква, Замок Річарда, будинок Булгакова та інші.

Фунікулер

Чи не в кожному місті можна побачити такий вид транспорту. Фунікулер пов'язує верхню і нижню частину міста. Звідси відкриваються чудові краєвиди.

Києво-Печерська Лавра

Стародавній монастир, який був заснований ще за часів Київської Русі, за Ярослава Мудрого.

Софійський собор

Цей відомий київський храм налічує багато століть і є одним з головних прикрас міста.

Набережна Дніпра

Ну, який же Київ без Дніпра ?! Обов'язково потрібно побачити величний і прекрасний Дніпро і прогулятися по набережній.

Ще дуже багато пам'яток в цьому старовинному і прекрасному місті, які потрібно побачити, і які подарують вам море приємних вражень.

Матеріал опубліковано на правах реклами.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1542
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду