detector.media
26.09.2018 13:21
РЕКЛАМА. Як перетворити поїздку в Київ в захоплюючу подорож
Київ - це місто, яке не може залишити байдужим. Старовинне, зелене, гарне місто, з цікавою архітектурою і своєю особливою атмосферою.

Київ, як і Львів цікавий в будь-яку пору року. Весняний, квітучий Київ, який прокидається після довгого зимового сну, зачаровує своєю ніжністю. Жарке, літнє, галасливе місто по-своєму приваблює туристів. Осіннє місто, вкрите золотим листям, яка зливається з численними золотими куполами старовинних храмів, полонить своєю красою. Зимовий Київ так само цікавий, так як можна погрітися і смачно поїсти в затишних ресторанчиках, відвідати численні музеї та помилуватися засніженими київськими пагорбами.

Економний комфорт в Київ

Перш, ніж відправлятися в подорож, потрібно знайти собі житло. Готелі в місті досить дорогі, тому можна заощадити за допомогою подобової оренди, але не за рахунок якості.

Знайти квартири подобово в Києві можна на одному з найбільш якісних і популярних інтернет-ресурсів в сфері подобової оренди — Vlasne.ua. Тут ви зможете швидко знайти вдалий варіант в хорошому місці і за вигідною ціною. Квартири без посередників. Vlasne пропонує простий і швидкий спосіб бронювання, а найголовніше, що це абсолютно безпечно. Вибір дуже широкий і різноманітний. Десятки тисяч квартир від надійних власників. Існує своя програма лояльності для клієнтів сайту. Портал пропонує квартири у Львові, Києві, Одесі, по всій Україні, у всіх куточках країни. Подорожувати з Vlasne завжди дуже зручно і легко.

Цікаво проводимо час в Києві

Туристам, які приїхали познайомитися з Києвом, не можна пропустити одні з найцікавіших пам'яток міста, що стали його візитною карткою.

Хрещатик

Головна вулиця столиці України. Має цікаву історію, незважаючи на свій досить молодий вік. Це найкоротша центральна столична вулиця, при цьому одна з найширших.

Золоті ворота

У стародавні часи Золоті ворота були головним входом в місто. Сьогодні можна побачити реконструкцію, де збереглася старовинна кладка 12 століття.

Будинок з химерами

Унікальне творіння архітектора Городецького, яке прикрашає безліч скульптур казкових істот. Сьогодні це резиденція Президента України.

Андріївський узвіз

Вулиця, де можна зануритися в атмосферу старовинного міста. Тут можна придбати київські сувеніри, насолодитися творчістю художників і побачити такі пам'ятки як: Андріївська церква, Замок Річарда, будинок Булгакова та інші.

Фунікулер

Чи не в кожному місті можна побачити такий вид транспорту. Фунікулер пов'язує верхню і нижню частину міста. Звідси відкриваються чудові краєвиди.

Києво-Печерська Лавра

Стародавній монастир, який був заснований ще за часів Київської Русі, за Ярослава Мудрого.

Софійський собор

Цей відомий київський храм налічує багато століть і є одним з головних прикрас міста.

Набережна Дніпра

Ну, який же Київ без Дніпра ?! Обов'язково потрібно побачити величний і прекрасний Дніпро і прогулятися по набережній.

Ще дуже багато пам'яток в цьому старовинному і прекрасному місті, які потрібно побачити, і які подарують вам море приємних вражень.

Матеріал опубліковано на правах реклами.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY