Новий генеральний директор ТРК «Рівне-1» не буде вдаватись до кадрових змінPolit

28 Березня 2003
1027
28 Березня 2003
10:37

Новий генеральний директор ТРК «Рівне-1» не буде вдаватись до кадрових змінPolit

1027
Новий генеральний директор ТРК «Рівне-1» не буде вдаватись до кадрових змінPolit
Василь Ващук – професійний актор і режисер, з 2000 року працює на ТРК «Рівне-1», вів теле-шоу «Караоке на майдані». Знайомі відзначають неабияке його почуття гумору та професіоналізм. Для пана Василя запрошення на посаду генерального директора телерадіокомпанії, за власним визнанням, було несподіваним. Ващук запевнив, що кадрових змін робити не буде, оскільки «колектив працює злагоджено, як оркестр». У той же час він зазначив, що перед його колективом стоять важливі завдання створення нових телепроектів.

Колишній генеральний директор ТРК «Рівне-1» Юрій Плоский, за деякою інформацією, переїде на нове місце роботи у Київ, до народного депутата та президента компанії «Райз» Віталія Цехмістренка, з яким, подейкують, його пов’язує дружба ще з часів першої для Цехмістренка виборчої кампанії 1998 року.



Сергій Штурхецький, "Політична Україна", Рiвненська обл.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1027
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду