До 15 вересня – прийом заявок на кіномайстерні у Польщі

До 15 вересня – прийом заявок на кіномайстерні у Польщі

11 Вересня 2018
477
11 Вересня 2018
10:15

До 15 вересня – прийом заявок на кіномайстерні у Польщі

477
Міжнародна організація Cinemahall за генеральної підтримки Kinolife Distribution оголошує конкурс. З 7 по 13 жовтня 2018 року в рамках кінофестивалю WAMA Film Festival в місті Ольштин (Польща) пройдуть українсько-польські кіномайстерні
До 15 вересня – прийом заявок на кіномайстерні у Польщі
До 15 вересня – прийом заявок на кіномайстерні у Польщі

На учасників чекають: лекції та семінари від польських кінематографістів; створення фільмів у складі міжнародних команд; нові друзі, яскраві враження та безцінний досвід.

Участь безкоштовна, на конкурсній основі.

Організатори проекту забезпечують: проїзд (Львів - Ольштин - Львів), проживання та харчування учасників.

Вимоги до учасників: вік: 16-30 років; наявність біометричного паспорта або закордонного паспорта із польською або шенгенською візою; володіння англійською (не нижче рівня Intermediate);

Щоб взяти участь в національному відборі, необхідно: заповнити заявку; підписатися на Kinolife Distribution і зробити репост цієї публікації на свою сторінку в Facebook.

Заявки приймаються до 15 вересня 2018 року включно. Результати будуть оголошені 18 вересня 2018 року.

У разі виникнення додаткових питань, пишіть, будь ласка, на пошту: kinolifedistribution.pr@gmail.com, або телефонуйте за номером телефону: +38 (093) 2842863

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
477
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду