4 вересня – конференція Future Lab від Dentsu Aegis Network Ukraine (ДОПОВНЕНО)

21 Серпня 2018
3460
21 Серпня 2018
13:12

4 вересня – конференція Future Lab від Dentsu Aegis Network Ukraine (ДОПОВНЕНО)

3460
4 вересня у КВЦ «Парковий» комунікаційна компанія Dentsu Aegis Network Ukraine проведе щорічну конференцію Future Lab. Ключові теми – Data&Story
4 вересня – конференція Future Lab від Dentsu Aegis Network Ukraine (ДОПОВНЕНО)

Гостями можуть стати виключно партнери та клієнти групи за запрошенням організаторів.

«Цього року ми вирішили сконцентруватися на двох основних темах Data&Story. Ми бачимо, як багато навколо говорять про дані, але, коли починаєш копати глибше і розбиратися, розумієш, що в Україні поки дуже мало практичної експертизи. Це не означає, що нічого не робиться, просто, на мій погляд, зусиль ще недостатньо. Тому я впевнений, що інформація, якою поділяться виступаючі зі сцени Future Lab 2018, буде не тільки корисна нашим клієнтам в освітньому контексті, але може бути застосована на практиці в самому недалекому майбутньому», - прокоментував Олександр Гороховський, CEO Dentsu Aegis Network Ukraine.

«Захоплюючий сторітеллінг - must have, щоб завоювати серця споживачів в еру стрімких технологій. Серед інноваційних форматів виграє той, хто доставить якісний контент. Саме цьому буде присвячена друга половина дня - секція Story», - розпоавіла Оксана Стехіна, Chief Business Development Officer Dentsu Aegis Network Ukraine, модератор Future Lab.

На Future Lab 2018 працюватиме Data & Programmatic corner, де експерти Amplifi Ukraine та Amnet Ukraine проведуть короткі зустрічі з гостями конференції та розкажуть про використання й монетизацію даних. Ця секція відбуватиметься з 13:30 до 16:00 паралельно з основним потоком виступів.

Гості Data & Programmatic corner зможуть дізнатися про таке:

  • як можна збирати дані та монетизувати їх з допомогою programmatic?
  • як виглядає поведінковий профіль користувача, який взаємодіє з рекламою?
  • аналіз факторів, які можуть вплинути на поведінкові вподобання користувачів;
  • як можна використовувати методи соціологічного аналізу для створення сегментів інтернет-споживачів, використовуючи дані про їхні інтереси, вподобання контенту, покупок в інтернеті тощо?
  • як створювати такі сегменти не на агрегованих середніх массивах даних, а використовуючи поведінку кожного конкретного споживача?

Future Lab – конференція, присвячена маркетингу, комунікаціям та медіа. Проводиться щорічно з 2011 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3460
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду