detector.media
21.08.2018 13:12
4 вересня – конференція Future Lab від Dentsu Aegis Network Ukraine (ДОПОВНЕНО)
4 вересня у КВЦ «Парковий» комунікаційна компанія Dentsu Aegis Network Ukraine проведе щорічну конференцію Future Lab. Ключові теми – Data&Story

Гостями можуть стати виключно партнери та клієнти групи за запрошенням організаторів.

«Цього року ми вирішили сконцентруватися на двох основних темах Data&Story. Ми бачимо, як багато навколо говорять про дані, але, коли починаєш копати глибше і розбиратися, розумієш, що в Україні поки дуже мало практичної експертизи. Це не означає, що нічого не робиться, просто, на мій погляд, зусиль ще недостатньо. Тому я впевнений, що інформація, якою поділяться виступаючі зі сцени Future Lab 2018, буде не тільки корисна нашим клієнтам в освітньому контексті, але може бути застосована на практиці в самому недалекому майбутньому», - прокоментував Олександр Гороховський, CEO Dentsu Aegis Network Ukraine.

«Захоплюючий сторітеллінг - must have, щоб завоювати серця споживачів в еру стрімких технологій. Серед інноваційних форматів виграє той, хто доставить якісний контент. Саме цьому буде присвячена друга половина дня - секція Story», - розпоавіла Оксана Стехіна, Chief Business Development Officer Dentsu Aegis Network Ukraine, модератор Future Lab.

На Future Lab 2018 працюватиме Data & Programmatic corner, де експерти Amplifi Ukraine та Amnet Ukraine проведуть короткі зустрічі з гостями конференції та розкажуть про використання й монетизацію даних. Ця секція відбуватиметься з 13:30 до 16:00 паралельно з основним потоком виступів.

Гості Data & Programmatic corner зможуть дізнатися про таке:

Future Lab – конференція, присвячена маркетингу, комунікаціям та медіа. Проводиться щорічно з 2011 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY