9-10 червня пройде фестиваль MezhyhiryaFest

9-10 червня пройде фестиваль MezhyhiryaFest

19 Квітня 2018
2161
19 Квітня 2018
12:44

9-10 червня пройде фестиваль MezhyhiryaFest

2161
В маєтку колишнього президента України Віктора Януковича 9-10 червня 2018 року пройде п’ятий ювілейний тематичний фестиваль для журналістів-росзлідувачів Mezhyhiryafest.
9-10 червня пройде фестиваль MezhyhiryaFest
9-10 червня пройде фестиваль MezhyhiryaFest

Щороку до Дня журналіста медійники та журналісти-розслідувачі з України та закордону збираються на MezhyhiryaFest у резиденції президента-втікача аби обговорити нові виклики, що постали перед ними за рік та відсвяткувати свободу слова. Ювілейний фестиваль буде присвячено темі розслідування журналістами та повернення державою корупційних активів. Програма включатиме обговорення закордонних успішних практик відстеження журналістами корупційних коштів та міжнародний досвід повернення  злочинних активів у державний бюджет, майстеркласи зі сторітелінгу складних фінансових історій та читання фінансових документів, відкриті дискусії між представниками влади і ЗМІ.

Також, в рамках фестивалю буде оголошено переможця Національного конкурсу журналістських розслідувань, заснованого у 2014 році проектом YanukovychLeaks (команда журналістів з різних ЗМІ країни, які знайшли та обробили всі документи залишені Януковичем у його маєтку) та журналістами української англомовної газети Kyiv Post.

Заявки на конкурс приймаються до 30 квітня 2018 року (включно). Для того щоб взяти участь необхідно заповнити анкету за посиланням та надати активний лінк на свою роботу, яка була опублікована протягом 2017 року. Подати можна відео- текстові та мультимедійні розслідування. Одна людина може подати лише одну роботу.

Фестиваль-конференція має на меті стимулювати обговорення важливих проблем, що постають перед українськими журналістами розслідувачами в даний час, сприяти спільним розслідувальним проектам українських та закордонних журналістів та обмінюватись досвідом з зарубіжними колегами.

MezhyhiryaFest є спільним проектом команди журналістів-розслідувачів YanukovychLeaks та громадською організації Фонд Розвитку ЗМІ, заснованої журналістами Kyiv Post.

За додатковою інформацією звертайтесь до:

Співпраця зі ЗМІ та акредитація: Олександр Остапа – 063 387 58 27

Логістика фестивалю: Анастасія Соснова – 068 962 10 28

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2161
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду