Кабмін хоче до кінця року відкрити корпункти "Укрінформу" у Франції і БельгіїUNIAN

20 Лютого 2003
750
20 Лютого 2003
16:40

Кабмін хоче до кінця року відкрити корпункти "Укрінформу" у Франції і БельгіїUNIAN

750
Кабмін хоче до кінця року відкрити корпункти "Укрінформу" у Франції і БельгіїUNIAN
Кабінет Міністрів сьогодні на засіданні затвердив план заходів щодо інформування світової громадськості стосовно цілей, завдань і етапів європейської інтеграції України.

Про це в інтерв'ю УНІАН повідомив голова Державного комітету телебачення і радіомовлення Іван ЧИЖ.

За його словами, план заходів передбачає збільшення обсягу інформації щодо діяльності влади в питаннях європейської інтеграції, яка поширюватиметься у Європі та світі. У зв'язку з цим передбачається, що до кінця цього року будуть відкриті корпункти "Укрінформу" у Франції та Бельгії. Вже 27 лютого буде відкрито корпункт у Москві. "Для України дуже важливо, щоб відкритість була не аморфна, а конкретна", - сказав він. "Щоб наші партнери знали, що ми робимо", - додав І.ЧИЖ.

Він також повідомив, що план заходів передбачає створення спеціальних програм на новій телерадіокомпанії "Україна і світ", які розповідатимуть про діяльність органів влади у напрямку європейської інтеграції.

Крім того передбачається створення спеціальних інтернет-проектів на цю тематику.

UNIAN
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
750
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду