Канал «Україна» покаже новий сезон «Агентів справедливості»

Канал «Україна» покаже новий сезон «Агентів справедливості»

26 Березня 2018
2954
26 Березня 2018
14:10

Канал «Україна» покаже новий сезон «Агентів справедливості»

2954
27 березня на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра п'ятого сезону детективних історій «Агенти справедливості»
Канал «Україна» покаже новий сезон «Агентів справедливості»
Канал «Україна» покаже новий сезон «Агентів справедливості»

Про це йдеться в релізі каналу.

Як повідомляє «Україна», робота над 40 серіями нового сезону проекту «Агенти справедливості» власного виробництва каналу «Україна» тривала близько 5 місяців. Проект знімали в Києві та Київській області.

«Глядачів чекають неочікувані повороти в сюжетній лінії серіалу. Наші герої, як завжди, поспішають на допомогу людям, і їм це, на щастя, вдається. Але поряд з цим у новому сезоні буде багато внутрішніх ліній: і з друзями агентів, і між головними героями. Наша команда підготувала багато пригод і захоплюючих історій, тому сезон вийшов дуже динамічним», – розповіла акторка Лариса Пономаренко.

Як і раніше, головні герої серіалу – журналісти Вадим Зорін та Наталія Дзюбенко.

«У п'ятому сезоні, крім життя головних героїв, пов'язаного з роботою та проведеними розслідуваннями, розкривається їхня особиста лінія. Друзі, взаємини, переживання, вчинки, що вимагають самозречення – все це наповнює життя наших героїв і виводить їх на новий психологічний рівень відкритості перед глядачем. Усі таємниці будуть розкриті. Головне – не втрачати можливості, бути уважним і готовим до дії. Їхнє життя наповнюється любов'ю та щастям», – поділився актор Олексій Зорін.

Прем’єра нового сезону документальних історій «Агенти справедливості» відбудеться на телеканалі «Україна» 27 березня о 13:00.

Нагадаємо, «Агенти справедливості» - це незалежне детективне розслідування реальних злочинів. Кожна серія представляє окрему детективну історію. Виробництвом проекту займається продакшн компанія «Теле Про». 

Другий сезон проекту вийшов на телеканалі «Україна» в осінньому сезоні. Третій сезон серіалу вже був україномовним. Четвертий сезон детективних історій вийшов на каналі 28 листопада.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2954
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду